Survivor All Star’da 29 Nisan Sembol oyununu kim kazandı?

Survivor All Star bu akşam da yine nefes kesiciydi. Survivor Birleşme Partisi sonrası Survivor All Star’da bugün de Turkcell Sembol oyunu oynandı. Survivor Sembol oyununu kim kazandı? Sorusu cevap buldu. Survivor All Star 29 Nisan Sembol oyunu kızlarda kim kazandı, erkeklerde kim kazandı? İşte ayrıntılar…

Haberler 29.04.2015 - 21:57 Son Güncelleme : 29.04.2015 - 21:57

RECEP KAYA

TV8de ekranlarmza konuk olan fenomen yarma program Survivor All Star Birleme Partisi sonras Sembol oyunu oynand. 29 Nisan Sembol oyununu kim kazand diye merak edenler muradna erdi. Survivor All Starda Sembol oyunu kzlarda finale Ünlüler takmndan Merve Aydn ile Gönüllüler takmndan Nadya kald. Merve aydn seramik krma oyununda Nadyay 10-7 malup ederek Turkcell sembolün sahibi oldu. Kbrsa finale direk gitmek için sembol oyununu kzlarda Merve Aydn kazand.

SEMBOL OYUNU KIZLARDA KM KAZANDI?

Finali kimin kazanaca merak konusuydu. Sembol oyununun ikinci etabnda iki kz elendi Begüm ve Serenay. Bu hafta son etapta Nadyay seramik krma oyununda 10-7 malup eden Merve Aydn sembolün sahibi olmay baard.

SEMBOL OYUNU ERKEKLERDE KM KAZANDI?

Survivor All Starda Sembol Oyunu Erkeklerde final öncesi son etaba Hasan, Hilmicem ve Doukan kald tpk geçen hafta olduu gibi. Hilmicem ile Doukan kuleleri salam bir ekilde dizerek finale kalan isimler oldu. Finalde seramik krma oyununda Hilmicem ve Doukan kar karya geldi.

Erkeklerde seramik krma oyununda kzlara oranla daha rahat geçti. Hilmicem Doukan seramik krma oyununun sonunda 10-4 malup ederek kazand ve Turkcell Sembolün sahibi oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır