Seda Demir’den olay yaratan Survivor ve İlhan Mansız açıklamaları!

TV8’in efsane yarışma programı Survivor'dan elenen güzel oyuncu Seda Demir, Beşiktaş’ın eski efsanesi İlhan Mansız'ın adada büyük bir ağırlığı olduğunu ve diğer yarışmacıların popülaritesinden dolayı onunla karşı kaşıya gelmekten çekindiğini iddia etti.

Haberler 09.02.2017 - 21:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TV8in efsane yarma program Survivordan elenen güzel oyuncu Seda Demir, Beiktan eski efsanesi lhan Manszn adada büyük bir arl olduunu ve dier yarmaclarn popülaritesinden dolay onunla kar kaya gelmekten çekindiini iddia etti.

TV8in reyting rekortmeni Survivor 2017 yarmasna veda eden ilk isim olan baarl oyuncu Seda Demir, lhan Mansz ve eski futbolcuya kar sessiz kaldn ileri sürdüü ünlüler takm yarmaclarn hedef ald.

TV8de yaynlanan ve büyük ilgi gören Survivor Panorama programna konuk olan güzel oyuncu Seda Demir, canl yaynda fla bir iddialarda bulundu.

Seda Demirin açklamalar u ekilde

Neden lhan konutuu zaman kimse karlk veremiyor? Bu, popülaritenin insanlarn menfaatlerinin önüne geçmesi. Korktuklar için kafalarnda belirlemiler. lhan bize ters olursa adadan gideriz diye düünüyorlar. O yüzden susuyorlar

Ana Sayfaya Git