Tarkan yeni albümünde Cuppa deyip coşturacak

Türkiye’nin Megastar’ı Tarkan Tevetoğlu altı yıl aradan sonra yayınlayacağı pop albümü önümüzdeki haftalarda dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Megastar Tarkan, yeni albümünün "Cuppa " isimli şarkısını tüm dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak sevenleriyle de paylaşmayı ihmal etmedi.

Haberler 14.07.2016 - 12:34 Son Güncelleme : 14.07.2016 - 12:34

SÖZ VE MÜZİK SEZEN AKSUYA AİT

Yapımcılığını DMCnin üstlendiği yeni albümün ilk şarkısı olan cuppa nın söz ve müziği Sezen Aksu ya, düzenlemesi ise Ozan çolakoğluna ait.

CUPPA BENİ DE HEYECANLANDIRIYOR

Megastar Tarkan, yeni albümünün ilk şarkısı Cuppa ile ilgili duygularını sosyal medya hesabından paylaştı. Tarkan; Yakında sizlerle buluşacak olan pop albümümden Cuppayı şimdiden paylaşmak istedim. Ümit ederim ki Cuppa sizleri de beni heyecanlandırdığı kadar heyecanlandırır ve yazınıza coşku, içinize mutluluk katar. Sevgiyle açıklamasında bulundu.

TARKAN KİMDİR?

Tarkan Tevetoğlu 17 Ekim 1972 yılında Almanyada dünyaya açtı gözlerini. Türk şarkıcı, şarkı sözü yazarı, besteci, yapımcı ve aranjör. Batı Almanyanın Renanya-Palatina eyaletindeki Alzey kasabasında doğup büyüdü, 1986da ailesiyle beraber Türkiyeye geldi ve müziğe çocukluk yıllarında başlayan ilgisi sonucunda, lise hayatına başladığı Karamürselde ilk müzik eğitimini almaya başladı. İlerleyen yıllarda İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanışarak şirket ile bir albüm anlaşması imzaladı.

Tarkan Tevetoğlu, 17 Ekim 1972de Neşe ve Ali Tevetoğlu çiftinin çocuğu olarak Batı Almanyanın Renanya-Palatina eyaletinde yer alan Alzey kasabasında dünyaya geldi. Neşe Tevetoğlu, Tarkan adlı çizgi roman karakterinden etkilenerek oğluna bu adı verdi. Tarkanın müziğe olan ilgisi ise çocukluk yıllarında başladı. Toplam altı çocuğu olan aile, 1986da Türkiyeye döndü ve Kocaelinin Karamürsel ilçesine yerleşti. Tarkan, lise hayatına burada başladı ve Karamürsel İleri Musiki Derneğinde eğitim alarak Türk Sanat Müziği hakkında bilgi sahibi oldu. İlerleyen yıllarda ailesinin İstanbula taşınması üzerinde Üsküdar Musiki Cemiyetinde eğitimine devam etti ve çeşitli mekanlarda sahne almaya başladı. Lise bitiminde, istediği üniversite bölümünü kazanamaması üzerine Almanyaya gitme planları yaptığı sırada İstanbul Plak şirketinin sahibi Mehmet Söğütoğlu ile tanıştı ve bir albüm anlaşması imzaladı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır