Tatlıses'in 1 Nisan Şakası Sosyal Medyayı Salladı!

Tatlıses'in 1 Nisan şakası birçok haber sitesinde ve magazin programında yer aldı. Tatlıses'in şakası Twitter'da en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Haberler 03.04.2024 - 12:04 Son Güncelleme : 03.04.2024 - 12:04

31 Martta gerçekleşen yerel seçimler sonrası İbrahim Tatlısesten gelen Seçimi kaybettim, evleniyorum paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düştü. Hayranları ve magazin dünyası bu habere şaşkınlık ve merakla karşılık verirken, Tatlıses 1 Nisanda gerçeği açıkladı: Her şey bir şakaydı!

Tatlıses, yeni bir paylaşımda Nisan 1 ama ben hakikaten evlendim. İzmirde kendime ev aldım. Şakadan hiç anlamıyorsunuz ya. İbrahim Tatlıses evlenirse iki satırla mı geçiştirir? diyerek esprili bir şekilde 1 Nisan şakası yaptığını ve aslında evlenmediğini, İzmirde yeni bir ev aldığını açıkladı.

Sosyal Medya İkiye Bölündü

Tatlısesin 1 Nisan şakası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı Tatlısesin espri anlayışını takdir ederken, bazı kullanıcılar da şakanın biraz abartılı olduğunu ve yanlış anlaşılmalara yol açabileceğini dile getirdi.

Bazı Yorumlar

  • İmparator yine yaptı yapacağını!
  • Biraz abartılı olmuş ama yine de gülümsetmeyi başardı.
  • 1 Nisan şakası için bile olsa evlilik haberi biraz fazla.
  • Tatlısesin espri anlayışı her zaman farklı olmuştur.
  • Sosyal medyayı salladı resmen!

İbrahim Tatlısesin 1 Nisan şakası sosyal medyada büyük ses getirdi. Tatlısesin espri anlayışı bazı kullanıcılar tarafından takdir edilirken, bazı kullanıcılar da şakanın abartılı olduğunu savundu.

Ana Sayfaya Git