Taze aşıklar Murat Boz ile Aslı Enver; Pendik Hastanesinde yüzlerinden düşen bin parça eşliğinde aileler ile tanıştı

Geçtiğimiz akşam Pendik Hastanesinde gözlere çarpan Aslı Enver Murat Boz çiftinin suratlarından düşen bin bir parça halleri kimin sağlık durumu için hastanede olduklarının açıklanması ile öğrenildi. Aslı Enver'in anneannesinin aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı, haberi alan Murat Boz ve Aslı Enver'in hemen koştuğu öğrenildi. Taze aşıklar Aslı Enver ile Murat Boz'un aile tanşma merasimi de böylece gerçekleşmiş oldu

Haberler 08.03.2016 - 01:57 Son Güncelleme : 08.03.2016 - 01:57

Geçtiğimizakşam Pendik Hastanesinde gözlere çarpan Aslı Enver Murat Boz çiftinin suratlarından düşen bin bir parça halleri kmin sağlık durumu için hastanede olduklarının açıklanması ile öğrenildi. Aslı Enverin anneannesinin aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı, haberi alan Murat Boz ve Aslı Enverin hemen koştuğu öğrenildi. Taze aşıklar Aslı Enver ile Murat Bozun aile tanşma merasimi de böylece gerçekleşmiş oldu

Murat Boz ve oyuncu sevgilisi Aslı Enver; önceki gece Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesindeydi.

Akşam 21.00de hastaneye koşan ikilinin, Enverin aniden rahatsızlanan anneannesini ziyaret ettiği öğrenildi. Moralleri bozuk bir şekilde tur atan ikili, doktorlardan iyi haber alınca rahatladı.

Murat Boz sevgilisinin annesi, babası ve teyzeleri ile hastane koridorlarında tanıştı. Hastane çıkışı görüntülenen ikili çok şaşırdı.

Aslı Enver, Anneannem rahatsızlandığı için hastaneye geldik. çok şükür ciddi bir durum yok, doktorlar gerekli müdahaleyi yaptı dedi.

Aslı Enver kimdir?

Kıbrıs Türkü bir baba ile, eğitim için Türkiyeden Londraya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak Londrada dünyaya gelmiştir. 12 yaşına dek Londrada yaşayan Aslı Enver daha sonra ailesiyle Türkiyeye taşınmıştır.tiyatroya ülke değişimi nedeniyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezinde başladığını belirtmiştir. Pera Güzel Sanatlar Lisesinden ve Haliç Üniversitesinin Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Kariyerinin başında TRTde yayınlanan bir sit-comda iki dakikalık bir rol almış ardından Ayna adlı kısa filmde oynamıştır. Kanal Dde yayınlanan Kavak Yelleri adlı gençlik dizisinde Mine Ergun karakterini canlandırmıştır. Daha önce Hayat Bilgisi adlı dizide de rol alan Enver, Suskunlar dizisinde Ahu karakterini canlandırmıştır. Ardından D Yapımın Kanal D 2013 sezonu için hazırladığı KayıpDizisinde Özlem Albayrak karakterine hayat vermiştir. Ardından Bana Artık Hicran De dizisinde başrol oynamıştır. 2015 yılında Mutlu Ol Yeter dizisinde başrol oynamıştır.2015 yılından bu yana Dolunay Soysertle oynadığı Personel oyununda Emmayı canlandırmaktadır. 2016da vizyona giren Kardeşim Benim adlı filmde Zeynep karakterini oynayan Enver, Şubat 2016da yayına başlayacak olan Kış Güneşi isimli dizide Nisan karakteriyle yer alacaktır.Ayrıca O Ses Türkiye Yılbaşı Özel 2016da Demet Sağıroğlunun Arnavut Kaldırımı isimli şarkısını seslendirmiştir

Murat Boz kimdir?

İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldakın Karadeniz Ereğliilçesinde tamamladıktan sonra İstanbula yerleşti. 1999da İstanbul Bilgi Üniversitesini kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı Aşkı Bulamam Ben singleı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximumu satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı. 2008de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıktı ve bu EPde yer alan aynı adlı şarkısı Türkiye resm listesinde beş numaraya kadar yükseldi. 2009 başında ikinci stüdyo albümü Şansı yayımladı. Albümdeki Para Yok, Özledim, Her Şeyi Yak, Sallana Sallana, Gümbür Gümbür ve Buralardan Giderim şarkılarına klip çekti. 2010da Hayat Sana Güzel singleını satışa sunduktan sonra, Mayıs 2011de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Bendeni yayımladı. Albümdeki Geri Dönüş Olsa ve Kalamam Arkadaş şarkıları Türkiyede bir numaraya yerleşti. Şarkıcı, 2013 yılında Vazgeçmem singleını tanıttı. Kasım 2014te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah vizyona girdi.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiye programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında üç Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır. Tekrardan O Ses Türkiye programında jürilik yapmaya başlamıştır.

Ana Sayfaya Git