The Walking Dead 7. sezon 3. bölümü sadece FX'de olacak

The Walking Dead 7. sezon 3. bölümü ile bu akşam fx'de devam edecek.

Haberler 07.11.2016 - 13:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

The Walking Dead 7. sezon 1. bölümünün ekranlarda yer almas sonrasnda sevilerek izlenilen zombi dizisi ile ilgili üzücü açklamalar geçtiimiz haftalarda yaplmt. Dizi yapmclar ve yaynlayc kanallar, artk internet üzerinden dizinin izlenemeyecei haberini vermiti. Geçtiimiz hafta yaynlanan 7. sezon 2. bölümü akabinde 3. bölümü için de heyecan dolu bekleyi süregeldi Sevilerek izlenilen zombi dizinin yeni bölümü de ne zaman izlenecei konusunda açklama yapld. nternet üzerinden canl kanalnda izlenecek olan dizi 8 kasm Sal itibari ile Türkçe dublajl yaynlanacak. ABDde Pazartesi akamlarnn sevilerek izlenilen dizisi 7 sezondur, revacn kimseye brakmam ve bir çok ülkeye de yaylm olup, ülkemizde de izleyici oran oldukça fazladr. Yaynlacak olan yeni bölümünde de yaanacaklar herkesi ok edecek.

THE WALKNG DEAD 7. SEZON 3. BÖLÜM OLANLAR

Frank Darabont tarafndan gelitirilen bir Amerikan televizyon dizisi olan The Walking Dead, ilk zamanlar çizgi romandan esilenerek ekranlara yansmtr ve 7 sezondur da ekranlardaki yerini almaktadr. Artk sadece FXte yaynlanan dizi ile ilgili yeni sezon açklamalar da yapld. Öyle ki The Walking Dead, artk eski senelere göre daha çok heyecan kapsayacak. Geçtiimiz sezon Rick ve ekibinin kurtarclar tarafndan kurtarlmas sonrasnda Negann elinde olan isim merak konusu olmutu. Sezon finali esnasnda karanlk ekranda seçtii kiiye vurarken çkan seslerden baka birey görünmeden final yapmt.

BÖLÜMLERDE UZUN KARAR

THe Walking Dead ile ilgili ortaya atlan iddialara göre dizi izlenme oran yükseklii sebebiyle uzayacak. Robert Kirkmann ayn isimli çizgi roman serisinden uyarlanan The Walking Dead en fazla izlenen yabanc diziler arasnda yer alyor. Hikayeye Negann dahil edilmesi, Kingdom ve Ezekiel ile tanmamzla birlikte olaylar oldukça heyecanl bir noktaya doru ilerliyor. Trajik ölümler ve geçen haftaki neeli bölümün ardndan The Walking Dead, 13 Kasmda normalden uzun bir bölümle ekrana gelecek. Service ismindeki dördüncü bölümün 85 dakika sürecei açkland. Paylalan özette Alexandria halknn onlar ayltacak bir misafir arlayaca söyleniyor. Bu üstü kapal ima Negann Alexandriaya yönelecei eklinde yorumland. Tüm bu gelimeler de dizinin hayranlarn heyecanlandrmaya yetti. The Walking Dead normalde sadece sezon ortas veya finalinde normalden uzun bölümlerle izleyici karsna çkyor. Önümüzdeki haftaki ekstra sürede neler yaanaca imdiden büyük merak yaratyor.

DZ çN KANAL SORUNU BALADI

Geçtiimiz haftalarda Amerikada yaynlanan The Walking Dead 7. seon 1 .bölümü hemen sonrasnda Türkiyeye sunuldu. Negan elindeki sopa ile Glenni seçti. Aniden kafasna vurmaya balad. Glenn Negan tarafndan öldürülürken Rick ve ekibi gözyalarn tutamad. Ksa süre içerisinde kafas tamamen parçalanan Glenn adyla alk olduumu Koreli çocuk yeni sezonda olmayacak. Ekrana dönmeye hazrlanan ve televizyon yaynnn FOX Crimeda olaca açklanan Prison Breakin eski bölümleri kanalda yaynlanmaya devam ederken, American Horror Story ve The Exorcist dizilerinin bölümleri de ertesi günkü yaynlaryla FOX Channels kanallarnda yaynlanmaya devam ediyorlar. The Walking Dead de 7 Kasm Pazartesi akam FXte yaynlanmaya balayacak.

Ana Sayfaya Git