Üçkağıtçılar Cem Yılmaz'ı 'dolandırıcı' göstermişler!

Türkiye'nin en çok güldüğü komedyen Cem Yılmaz yeni çıkacak filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ ile uğraşırken icra şokuyla karşılaştı. Cem Yılmaz konuyla alakalı "Adımı kullanarak sahte sözleşme yapmışlar" açıklamasında bulundu. Yani anlayacağınız, üçkağıtçıları Cem Yılmaz'ı 'Dolandırıcı' olarak göstermişler.

Haberler 15.07.2015 - 09:43 Son Güncelleme : 15.07.2015 - 09:43

Başarılı komedi oyuncusu Cem Yılmaz yeni çıkacak filmi Ali Baba ve 7 Cüceler ile uğraşırken icralık oldu. Cem Yılmaz konuyla ilgili Adımı kullanarak sahte sözleşme yapmışlar açıklamasında bulundu. Danimarkanın başkenti Kopenhagda geçen yıl parasını aldığı gösteriyi gerçekleştirmediği iddia edilen yakışıklı komedyen ve yönetmen Cem Yılmaz hakkında başlatılan icra takibinin altından dolandırıcılık çıktı. Hakkında icra takibi olduğunu öğrenen başarılı komedyen, avukatı aracılığı ile İstanbul 21. İcra Müdürlüğüne itiraz ederek bir dolandırıcılıkla karşı karşıya olduğunu öne sürdü. Süreç, ICO Concerts Aps adlı firmanın 160 bin lira alacağı için ünlü komedyene icra takibi başlatmasıyla başladı.

Yılmazın avukatı Rengin Gönenç, takip başlatılan müdürlüğe giderek dosyaya itiraz etti. İtirazda Yılmazın ismi kullanılarak Danimarkalı organizasyon şirketiyle bir gösteri anlaşması yapılmış. Cem Yılmazın ne alacaklı ile ne de diğer borçlu ile herhangi bir ticari ilişkisi bulunmamaktadır ve tarafları tanımamaktadır denildi.

Gönenç, yaptığı açıklamada ise Yılmazın tüm organizasyonlarının kendisine ait olan CMYLMZ Fikir Sanat Şirketi tarafından yapıldığını açıkladı. haber yayımlandığında Yılmazın Bulgaristanda olduğunu belirten Gönenç, ünlü komedyenin sözleşmede adı geçen Sinan Serini tanımadığını söyledi. Serin hakkında gerekli hukuki çalışmayı başlatacaklarını belirten Gönenç, Eğer organizasyon şirketiyle Serin aralarında bir bağlantıya ulaşırsak her iki taraf için de suç duyurusunda bulunacağız. Yılmaza sözleşmeyi yolladım. Hayatımda ilk kez böyle bir sözleşme görüyorum dedi diye konuştu.

Kaynak: Milliyet

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır