Vatan Şaşmaz’ın cinayet görüntülerini yayan oyuncu gözaltına alındı

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in otel odasında çekilen ceset görüntülerinin yayılmasıyla ilgili sürdürülen soruşturmada polis tarafından aranan Didem Ç., Konya’da yakalandı.

Haberler 06.10.2017 - 10:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ünlü sunucu Vatan amaz öldürdükten sonra intihar eden Filiz Akerin otel odasnda çekilen ceset görüntülerinin yaylmasyla ilgili sürdürülen soruturmada polis tarafndan aranan Didem ç., Konyada yakaland. stanbul Emniyetine getirilen Didem ç. , görüntüleri satmann suç olduunu bilmediini ve arandn örendiinde de korkup saklandn söyledi. Görüntünün kendisine, görüntüyü çeken polisin akrabas tarafndan gönderildiini anlatan Didem ç., Hatta görütüüm gazetecilere yüzlerinin kapanmasn söyledim dedi.fadesinin ardndan adliyeye sevk edilen Didem ç. adli kontrolle brakld.

ENE GÖNDERNCE

amaz ve Akerin görüntüleri olaydan sonra internet sitelerine dümü, yaplan soruturmada bölgede bulunan bir polis memurunun görüntüleri çektii ortaya çkmt. Polis, einin kendisinin mesaide olduuna inanmad için görüntüyü eine gönderdiini, einin de aile WhatsApp grubunda paylatn söylemiti.

Kaynak: Vatan

Ana Sayfaya Git