Vatanım Sensin 3. bölümü ile 10 Kasım'da ekranlarda İşte fragman detayları

Vatanım Sensin 3. yeni bölüm fragmanı büyük bir sürprizle sunuldu

Haberler 09.11.2016 - 14:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halit Ergençin dizisi Vatanm Sensinde 10 Kasm fragman. 10 Kasm Perembe akam ekranlara 3. bölümü ile gelecek olan dizinin yeni bölüm fragmannda Atatürkün ölüm yl dönümüne özel bir bölüm olaca gözlemlendi. te 10 Kasm günü ekrana gelecek olan Vatanm Sensinin 3. bölüm yeni fragman ve gelimelere dair ipuçlar!

Bir Osmanl casusu olarak Yunan ordusuna szmay baaran Binba Cevdet, gözünü krpmadan kabul ettii bu görevle vatan ak uruna ailesini, çocukluk ak Azizeyi kaybetmenin eiine geliyor.

VATANIM SENSN SON BÖLÜMÜNDE OLANLAR

Benim vatanm sensin diyecek kadar kocasn seven Azize için ise ak hiç bu kadar ac vermemitir. Cevdeti, Yunan üniformasnn içinde görmek, vatan topraklar için kocasndan sonra olunu da ehit verdiini zanneden anas Hasibenin, vatansever babasnn izinden yürüyen kz Hilalin, Yunan Komutannn oluna ilgi duyan kz Yldzn da kaderini deitirecektir.

Düzeni bana yklan biri daha vard Cevdete Selanik topraklarnda hyanet eden onu srtndan vuran kan kardei Miralay Tevfik. Azize, ölümden daha çok cann yakan bir akn içinde bulurken kendini Albay Cevdet için ise, ailesini yeniden kazanmak hiç de kolay olmayacaktr.

Ana Sayfaya Git