Yağmur Tanrısevsin “Mayıs Kraliçesi” oldu

Ekim ayında izleyiciyle buluşacak olan yapımcılığını Birol Güven’in üslendiği “Mayıs Kraliçesi” dizisinin oyuncuları da tek tek belli olmaya başladı. Ekim ayında ekranlara gelecek olan yeni dizinin başrolünü Yağmur Tanrısevsin ve Burak Hakkı üstlenecek.

Haberler 24.08.2015 - 19:01 Son Güncelleme : 24.08.2015 - 19:01

Geçen hafta Erdal Özyağcıların çalıntı senaryo iddiasıyla gündeme gelen Mayıs Kraliçesi dizisinin erkek başrol oyuncusu Burak Hakkı oldu.

Öte yandan MinT Yapımın hazırlıklarına devam ettiği son günlerin en çok ses getiren projesi olan Mayıs Kraliçesi dizisinin başrol oyuncusu Yağmur Tanrısevsin, canlandıracağı karakter için değiştirdiği imajıyla çok ses getirecek. Tanrısevsin, Mayıs Kraliçesinde tersanede gemi yapımında çalışan kaynak işçisi bir kızı canlandıracak.

MinT Yapımın yeni sezon için hazırlıklarına devam ettiği iddialı dizisi Mayıs Kraliçesinin başrol oyuncusu Yağmur Tanrısevsin, canlandıracağı karakter için bambaşka bir imaja büründü.

Tersanede çalışan kaynakçı kız Nehiri canlandıracağı Mayıs Kraliçesi için kaynak yapmayı öğrenen başarılı oyuncu, saçlarını kestirip siyaha boyattı. Günlerdir rolü için hazırlık yapan ve bir hayli heyecanlı olduğunu belirten Tanrısevsinin yeni imajı sosyal medyada da büyük ses getirdi.

Korenin en sevilen dizilerinden May Queenin uyarlaması olan Mayıs Kraliçesinin Türkçeye uyarlanan senaryosunu Emre Kavuk kaleme alıyor. Önümüzdeki günlerde çekimlerine başlanacak olan dizinin yapımcılığını Birol Güven, yönetmenliğini ise Korhan Bozkurt üstleniyor.

Kaynak: Uçankuş

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır