Yakışıklı sanatçı Murat Boz, siyasi dedikodulara karışan adı için açtı ağzını yumdu gözünü

Murat Boz' un gün geçmiyor ki adı bir siyasi parti ile anılsın ya da siyasi dedikodulara karışsın. Muat Boz bu kez ağzını bozdu ve hakkında atılan ithamlara ağır tepki verdi. Siyasi söylemlerle anılan ve bu yüzden sosyal medyadan uyarı mesajları yayımlayan Murat Boz, bu kez "E…k" diye tepki gösterdi.

Haberler 29.11.2015 - 23:44 Son Güncelleme : 29.11.2015 - 23:44

Murat Boz un gün geçmiyor ki adı bir siyasi parti ile anılsın ya da siyasi dedikodulara karışsın. Muat Boz bu kez ağzını bozdu ve hakkında atılan ithamlara ağır tepki verdi. Siyasi söylemlerle anılan ve bu yüzden sosyal medyadan uyarı mesajları yayımlayan Murat Boz, bu kez Ek diye tepki gösterdi.

İnternet ortamında elde edilen fotoğraflarımın altına ağzımdanmış gibi yazılan siyasi yazılara itibar etmemenizi rica ediyorum diyen şarkıcı Küçük hesapçı siyasi gruba da bir sözü olduğunu söyleyerek E....k kelimesini yazdı. (Hürriyet)

Murat Boz kimdir?

İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldakın Karadeniz Ereğliilçesinde tamamladıktan sonra İstanbula yerleşti. 1999da İstanbul Bilgi Üniversitesini kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı Aşkı Bulamam Ben singleı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximumu satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı. 2008de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıktı ve bu EPde yer alan aynı adlı şarkısı Türkiye resm listesinde beş numaraya kadar yükseldi. 2009 başında ikinci stüdyo albümü Şansı yayımladı. Albümdeki Para Yok, Özledim, Her Şeyi Yak, Sallana Sallana, Gümbür Gümbür ve Buralardan Giderim şarkılarına klip çekti. 2010da Hayat Sana Güzel singleını satışa sunduktan sonra, Mayıs 2011de üçüncü stüdyo albümü Aşklarım Büyük Bendeni yayımladı. Albümdeki Geri Dönüş Olsa ve Kalamam Arkadaş şarkıları Türkiyede bir numaraya yerleşti. Şarkıcı, 2013 yılında Vazgeçmem singleını tanıttı. Kasım 2014te, Büşra Pekin ile başrollerini paylaştığı Hadi İnşallah vizyona girdi.

Piyano, keman, davul ve ney çalabilen Murat Boz, müzikal kariyerinin yanı sıra çeşitli firmaların reklam yüzüdür ve bu firmaların reklam filminde rol almıştır. O Ses Türkiye programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun dört jüri üyesinden biridir ve ilk sezonun kazanan jüri üyesidir. Ödülleri arasında üç Altın Kelebek Ödülü ve iki Kral Müzik Ödülü bulunmaktadır. Tekrardan O Ses Türkiye programında jürilik yapmaya başlamıştır.

Ana Sayfaya Git