Yalı Çapkını 34. Bölüm izle! Yalı Çapkını 34. Bölüm’de hüzün

Star Tv’de Cuma akşamları yayınlanan ve milyonları ekrana kilitleyen yaşanmış bir hikayeden uyarlanan Yalı Çapkını 34. Bölümde de herkesi ekranlara kilitledi. Yalı Çapkını 33. Bölümün sonunda Ferit’in abisinin trafik kazasında ölmesiyle Yalı çapkını 34. Bölümde matem havası vardı. Yalı Çapkını 34. Bölümde yaşananlar ve detaylar…

Haberler 28.05.2023 - 00:43 Son Güncelleme : 28.05.2023 - 00:43

Cuma akşamlarının en çok izlenen yapımlarından olan Yalı çapkını dizisi bu hafta yayınlanan 34. Bölümüyle herkesi derinden üzdü. Yalı çapkını dizisinde Feritin kardeşi Fuatın ölümüyle bu hafta yas vardı. Ferit ve Seyranın aşkı bu sefer de Fuatın ölümüyle yara aldı.

Feritin kardeşi Fuatın ölümü Feriti derinden etkiler. Saffet Ağa ve ailesi de dahil herkes taziye için köşkte toplandı. Dizinin sonunda ise Seyran ve Feritin tam birbirlerine kavuştuğu sırada Kazımın gelmesi ile ayrılık oldu.

YALI çAPKINI 34. BÖLÜM ÖZETİ

Fuatın ölümü başta Ferit olmak üzere herkesi derinden etkiler. Saffet Ağa ve ailesi de dahil herkes taziye için bir aradadır.

Ferit, Fuatın ölümünden dolayı perişan bir haldedir ve Tarıkı cenazede görünce ipleri koparır. Seyran ise Feriti bırakmamakta kararlıdır.

Gülgün, Orhana olan öfkesini yenemez. Zerrin ve Pelin ortalığı karıştırmaya devam ederler. Ferit, Fuatın mezarını ziyaret ettiğinde beklemediği bir mesaj alır.

Halis Ağa, uzun bir aradan sonra Hattuça ördüğü duvarları indirir.

Kazım ise Sunayla ilgili evlilik planını uygulamaya koyarken, Seyranla ilgili verdiği karar ise herkesi şaşırtır.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git