Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı yayınlandı! Seyran ile Ferit yeniden birlikte mi?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Yalı Çapkını geçtiğimiz hafta bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. Seyran ve Ferit'in yeniden barıştığı, Halis Korhan'ın Hattuç'a yüzük taktığı, Orhan Korhan'ın hapisten çıkıp eşi Gülgün'ün kıymetini anladığı bir bölümü seyreden dizi hayranları 63. bölümde neler olacağını büyük bir heyecanla bekliyor. Peki, Yalı Çapkını 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Pelin neler yapacak?

Haberler 19.03.2024 - 10:01 Son Güncelleme : 19.03.2024 - 11:57

Star TVnin sevilen dizisi Yalı çapkınının 63. fragmanı yayınlandı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, çetin Tekindor ve Mert Ramazan Demirin paylaştığı Yalı çapkınının yeni tanıtımda; Halis ile Haticenin evlilik kararını duyurması ve Seyranla barışan Feritin eşine Nefesini kesen bir kocan var demesi dikkat çekti. Yalı çapkını yeni bölümüyle 22 Mart akşamı Starda...

Yalı çapkını 63. bölüm fragmanı dizi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Dizi hayranlarını yeniden diziye bağlayan, düşen reytinglerin bir anda toparlandığı Yalı çapkınında Seyran niçin nişanlanmak zorunda kaldığını anlattı.

Seyranın yaptığı fedakarlık herkesi çok etkiledi. En çok da Feriti. İkili birbirlerinin eteklerindeki taşları döktü ve yeniden beraber olmaya başladı. Öte yandan Serter tarafından tutulan Pelinin neler yapacağı, bu mutluluğa yeniden gölge düşürüp düşürmeyeceği merak konusu oldu.

YALI çAPKINI 63. FRAGMANI çIKTI MI?

Ferit ve Seyranın mutluluklarını ilan edeceği bölüm 63. bölüm fragmanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 62. bölümün son sahnesinde Ferit, Seyrana bir daha gitmeyeceğini, hep burada yaşayacağını sorarken, Seyrandan da Evet yanıtı gelmişti. Birbirlerine bir kez daha kavuşan ikilinin neler yaşayacağı büyük bir merakla bekleniyor.

YALI çAPKINI 62. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Orhanın hapisten çıkışı herkesi çok mutlu eder fakat Suna ile Kayanın boşanacaklarını söylemesi tüm moralleri bozdu.

Kayanın Sunaya el kaldırması evde infial yaratırken, duruma çok öfkelenen Ferit onu durdurdu.

Kayanın Sunaya el kaldırdığı haberi Seyran ve Kazımı çok öfkelendirdi ve soluğu Korhanların evinde aldılar ancak Sunadan hiç beklemedikleri bir tepki gördüler.

Kazımın yaptığı zorbalıklara dur demeye karar veren Ferit, her şeyi göze alarak Seyranı Kazımdan çekip aldı.

İkili arasında şefkatli ve sevgi dolu bir an yaşanırken, Seyran niçin nişanlanmak zorunda kaldığını anlattı.

Seyranın yaptığı fedakarlık herkesi çok etkiledi. Kont Ziyanın da yardımıyla Ökkeş etkisiz hale getirildi.

Halis Ağa ve Hattuç arasında sürpriz bir gelişme yaşanırken, zor günleri geride bırakmak isteyen Ferit, Seyranı yeni bir başlangıç yapmak için ikna etmeye çalıştı.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git