Yanlış görmediniz! İşte 90'lara damgasını vuran İzel'in son hali

İzel'in son hali herkesi çok şaşırtırken, yolda görenler gözlerine inanamadı kimse İzel'i tanıyamadı. Yepyeni bir proje ile ekranlara gelecek olan İzel hakkında son detaylar haberimizde

Haberler 08.03.2017 - 17:04 Son Güncelleme : 08.03.2017 - 19:23

90l yllara damgasn vuran ve zel çelik Ercan grubu ile adndan çokça bahsettrien ve arklar ile kalplere kaznan arkc zeli u sralar gören gözlerine inanamyor. zle ald kilolaryla çok konuuluyor. arkc zel2in son hali geçtiimiz gün spsyal medya da adeta fenomen hale gelmiken, artc halini gören sevenleri de kilo alm halini beenmedi.

ZELN SON HAL

90l yllara damgasn vuran gruplardan zel-çelik-Ercan üçlüsünden zel çeliköz, yakn zamanda yeni bir albüm çkartacak.

Sosyal medya hesabndan yapt paylamla takipçilerinin karsna çkan ünlü arkc, yeni görüntüsüyle artt.

Bir araba yolculuu srasnda çekilen videoyu nstagramda yaymlayan zelin, kilolu görüntüsü dikkati çekti.

ZEL HAKKINDA

zel, 29 Nisan 1969 tarihinde Yalovada dodu.[1] stanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarndan mezun oldu, üç telli kemençe eitimi ald.[2] Okul ve cemiyet korolarnda yer ald. Eurovision Türkiye elemelerine ilk olarak 1989da Neconun seslendirdii Fora Fora (sonradan Neconun ayn yl çkan Hayallarimi Brak albümünde yer ald) arksnda Necoya vokalist olarak elik etti. 1990da bu kez tek bana Selam Yabanc arksyla elemelere katld ve 1 puanla sonuncu oldu. Nihayet Türkiyeyi, 1991 senesinde, talyada düzenlenen Eurovision ark Yarmasnda Can Uurluer ve Reyhan Karaca ile birlikte seslendirdii ki Dakika adl ark ile temsil etti.[3] zel, 1994 senesinde Kuadas Altn Güvercin Müzik Yarmasnda Burak Kut, Ercan Saatçi, Ferda Anl Yarkn, Hakan Peker ve Seden Gürelle beraber seslendirdii ve müziini yapt Biz Hep Böyleyiz arksyla birincilik ödülünün sahibi oldu.[4]. Bu arada Grup Vitaminin 1990-1991 arasndaki ilk kadrosunda yer ald ve grubun ilk albümünde bulunan Bol Vitamin, Bir Derste ve Özgün Müzik arklarnda vokal yapt.

Ana Sayfaya Git