Yeliz Yeşilmen, Acıların Kadını Bergen gibi olmaktan korkuyorum! Yeliz Yeşilmen kimdir?

2000’li yılların popüler dizileri Çarli İş Başında ve Aşkım Aşkım’da rol alarak ismini duyuran Yeliz Yeşilmen, sonunun eşi tarafından yüzüne kezzap atılarak gözlerini kaybeden ve öldürülen Acıların Kadını Bergen gibi olmaktan korktuğunu söyledi.

Haberler 24.05.2020 - 01:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

MHP çukurova Belediye Bakan Aday Uur Akban ei Yeliz Yeilmen, iyi niyetinin fazla kullanldn ifade ederek, yi niyetimin daha fazla kullanlmasn artk istemiyorum. çok büyük fedakrlklar yaptm, her konuda da yapyorum ama sonumun Bergen gibi olmasn da istemiyorum dedi.

Sosyal medya hesabndan videolar paylaan Yeilmen, Bakn arkadalar u kadarn söyleyeyim, ben bama her türlü kötü olay geldiinde cazgrlk yapmam, ortalara kendimi atmam, susarm, sabrederim. En yaknlarm, yanmda çalanlar, bütün ailem bilir; hatta nasl bir sabr bu derler. çok eski kadnlar düünün, her eye ramen sabredip susan kadnlardanm ama azm bir açtm m, terbiyemi bozmayarak öyle eyler kantlarm ki sizin de aznz açk kalr. dedi.

Yeliz Yeilmen, Evet bugün aladm, iki saat aladm. Gözlerim yanyor, iti. Sonra kzm geldi makyaj yapt, yapmak zorunda olduum reklamlarm var, ekmek param, ben para kazanmak zorundaym. Mecburum buna. u an kimseye bir ey açklamayacam, ok yaydan çkmt, durduruldu. Açklamyorum, açklamayaca ben de zaman geldiinde dökerim. Kimle ilgili olduunu, neyle olduunu da söylemeyeceim. Bu konuyu kapatyorum, kapatmak zorundaym çünkü ev halknn hepsi üzüldü. Her zaman güçlü olmak zorundayz. Biz Türk kadn var ya dünyada bir numarayz. diye konutu.

ACILARIN çNDE MUTLU OLAN BR KADINIM

Yeilmen, Ama her eye ükreden aclarnn içinde mutlu olan bir kadnm. Hiçbir zaman, hiç kimsenin beni mutsuz etmesine izin vermeyeceim, aldm aile terbiyesi, dini inançlarm, yüreim sayesinde yayorum. çok güzel mesajlar yollamsnz. Yaknmdakiler biliyor ne olduunu, belki bir gün siz de örenirsiniz. O gün bugün deil. Bakalm zaman ne getirecek, bilmiyorum. Sadece son sözüm; iyi niyetimin daha fazla kullanlmasn artk istemiyorum. çok büyük fedakarlklar yaptm, her konuda da yapyorum ama sonumun Bergen gibi olmasn da istemiyorum. ifadesini kulland.

BERGEN KMDR?

31 Ekim 1982de kocas tarafndan yüzüne atlan kezzap sonucu iki gözünü de kaybetti, daha sonra sol gözü görme yetisi kazand[3] ve sa gözünün hasar yüzünden saçlarn sa gözünün üzerine atmasyla, bazense güne gözlüüyle olan imajyla akllarda kald. 1986da yaynlad üçüncü stüdyo albümü Aclarn Kadnn albümü ve kendi hayat hikayesini anlatan albümle ayn adl filmde oynamasnn ardndan Aclarn Kadn olarak anlmaya balad. Sanat yaam boyunca Sen Affetsen Ben Affetmem, Kader Diyemezsin, Benim çin Üzülme, Elimde Duran Fotorafn, Neden Dönmesin? gibi pek çok ark brakt.

14 Austos 1989u 15 Austosa balayan gece, Pozant, Adanada boand ei tarafndan kurunlanarak öldürülen; 31 yllk ksa yaamna 6 Longplay, 11 kaset, 129 ark ve 1 video filmi sdran Bergen memleketi Mersine defnedildi.[4] Toroslar, Mersindeki asri ant mezarlk ziyarete açktr.

Daha sonra pek çok arabesk ve nostalji konseptli albümlerde arklar yer alan Bergen, Ceylan Ertem, Ebru Yaar, Emrah, Funda Arar, Muazzez Ersoy ve In Karaca gibi pek çok sanatç tarafndan coverland.

YELZ YELMEN KMDR?

lk olarak Mehmet Ali Erbilin sunduu çarkfelek programnda tannd. Daha sonra rol ald Akm Akm dizisiyle ünlendi. Foto modellik ve mankenlik de yapmaktadr. Ayrca Cumhurbakan Öteki Türkiyede (2007) ve Dansöz (2001) adl sinema filmlerinde rol ald. Amerikan yapm realite ovu The Simple Lifen, Türk versiyonu olan Her ey Yolunda adl televizyon programnda manken Tuba Özay ile birlikte rol ald.

arkclk deneyimi de olup, Tat Beni(2004) adl albüm, Yeliz Yeilmenin ilk stüdyo albümü olmutur. Daha sonra Elemtere Fi (2006) ve Fstk çk çk (2009) albümlerini çkard. Oynad dizilerde daha çok aptal sarn tiplemeleriyle rol ald.

ROL ALDII DZLER

2009 - Altn Kzlar

2008 - Akm Akm

2007 - Evimin Erkei

2006 - Ayn çat Altnda

2005 - Belal Baldz (elale)

2004 - 3. Tür

2004 - Avrupa Yakas

2004 - Biz Boanyoruz

2003 - öhretler Kebapçs

2002 - Pembe Patikler

2002 - Vaka-i Zaptiye

2001 - Akm Akm

2000 - çarli Banda

Ana Sayfaya Git