Yeni bir Ege dizisi: Kalbim Ege'de kaldı

Televizyon dünyasında bu sezona damga vuran Ege dizilerine bir yenisi daha eklendi, Kalbim Ege'de Kaldı. Kanal D'de bu akşam yayınlanmaya başlayan romantik komedi dizisini bakalım izleyici nasıl karşılayacak?

Haberler 24.06.2015 - 21:26 Son Güncelleme : 24.06.2015 - 21:26

Limon Filmin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semercinin yazdığı ve kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Şebnem Doğruer, Serhat Özcan, Süha çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akan, Yeliz Akkaya, Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe ve Yiğit Gültekinin yer aldığı Kalbim Egede Kaldı bu akşam Kanal Dde izleyiciyle buluştu.

Yeşil Deniz, Güzel Köylü gibi Ege dizilerinin başarısını gören yapımcılar yeni projelerini de bu yöre üzerine kurgulamaya başladı.

Daha önce TRTde yayınlanan Beni Böyle Sev dizisinde başarılı bir performans sergileyen Alper Saldıranın da yer aldığı Kalbim Egede Kaldı reyting sonuçlarında nasıl bir sonuç elde edecek hep beraber göreceğiz.

KALBİM EGEDE KALDI CANLI İZLEMEK İçİN TIKLAYIN

İzmirde start alan Kalbim Egede Kaldı dizisinin çekimleri çeşme, Seferihisar ve Ildır da devam ederken, yayınlanan ilk fragmanı internet ve sosyal medyada büyük merak uyandırdı.

KALBİM EGEDE KALDI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Birbirine tamamen zıt iki aile ve bu iki ailenin çocukları olan Zeliş ile Mustafanın nefretle başlayan aşklarının komik bir dille anlatıldığı bu keyifli Ege komedisinin genel hikayesi şöyle;

Tesadüfler sonucu bir araya gelen, iki zıt kutup, Zeliş ve Mustafanın ortak, çok önemli bir noktaları vardır: Iraz Nine.

Iraz Nine, 1970 Yılı Gediz Depreminde evlat edindiği iki kızı büyüyünce köyden iki delikanlı ile evlendirir ancak iki bacanak zaman içinde para yüzünden birbirlerine düşman olurlar. İşte Zeliş ve Mustafa bu iki düşman ailenin çocuklarıdır. Iraz Ninenin bu düşmanlığa son verecek, iki gencin mutluluğunu sağlayacak fikri oldukça nettir: Zeliş ile Mustafayı evlendirecektir. Iraz Ninenin tüm mirası da onların olacaktır. Eğer boşanmaya kalkarlarsa davayı açan taraf tüm mirası kaybedecektir. Formalite evliliği yapan bu iki inatçı genç birbirlerini boşanmaya ikna etmek için karşılıklı akıl almaz oyunlar oynarlar. Ta ki Yaman Eryaman köye gelene kadar.

Zeliş ile Yaman arasında başlayan aşk sonucunda Mustafa Zelişe karşı derin duygular beslediğini farkedecek, öncelerde istemediği Zelişi kendine geri döndürmek için büyük bir mücadele verecektir. Zeliş ise kocası ve yıllarca hayallerini süsleyen patronu Yaman arasında kalacaktır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır