Yılmaz Erdoğan ailesi ile birlikte ülkeyi terk ediyor!

Kariyerine yurt dışında devam etme kararı alan efsane tiyatrocu ve sinema oyuncusu Yılmaz Erdoğan'ın oyuncu eşi Belçim Bilgin, oğlu Rodin'i alıp Londra'ya yerleşecek.

Haberler 25.08.2016 - 13:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kariyerine yurt dışında devam etme kararı alan efsane tiyatrocu ve sinema oyuncusu Yılmaz Erdoğanın oyuncu eşi Belçim Bilgin, oğlu Rodini alıp Londraya yerleşecek.

FOX TV ekranlarında yayınlanan başarılı dizi Kördüğümde Nazlı karakterine hayat veren Yılmaz Erdoğanın oyuncu eşi Belçim Bilgin, geçen hafta ekibe diziden ayrılmak istediğini, buna gerekçe olarak da oğlu Rodini alıp Londraya yerleşeceğini gösterdi.

Güzeller güzeli oyuncu Belçim Bilgin, konuyla ilgili Kariyerime yurt dışında devam edeceğim. Bunu eşim Yılmazla da konuştuk. Karşılıklı olarak kabul ettik ifadelerine yer verdi.

Efsane sanatçı Yılmaz Erdoğan ile güzel eşi Belçim Bilgin 2006 yazında nikah masasına oturmuştu. çiftin 2013den bu yana boşanacakları iddia ediliyordu.

Başarılı oyuncu Yılmaz Erdoğan 2 yıl önce Marmaris-Köyceğize yerleşti. Belçim Bilgin, İngiltere-Amerika arasında mekik dokudu. çift şimdilik boşanmak yerine farklı ülkelerde yaşamaya, yalnızca çocukları Rodin için bir araya gelmeye karar verdi.

Ana Sayfaya Git