Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin'den 'Asparagas'lara görüntü!

Haklarında ‘Boşanıyorlar’ diye haberler çıktı ancak onlar birlikte poz vermeyi gelenek haline getirdiler. Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çiftinden bahsediyoruz. Türkiye’nin istisnasız en iyi komedi yazarlarından biri olan ve gençlerin keşifçisi olarak görülen usta oyuncu, yazar Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin Bodrum’da objektiflere takıldı. İkili haklarında çıkan haberlerin asparagas olduğunu net bir şekilde gözler önüne serdi.

Haberler 29.07.2015 - 12:41 Son Güncelleme : 29.07.2015 - 12:41

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan, geleneklerini yine bozmadı. HaklarındaBoşanıyorlar haberleri çıktıktan hemen sonra birlikte poz vermeyi alışkanlık haline getiren ikili, önceki akşam Bodrumda beraber görüntülendi.

Belçim Bilginin yaklaşık 1 haftadır Bodrumda tek başına tatil yapması üzerine Yılmaz Erdoğanla arasında sorunlar olduğu konuşulmuştu.

EŞİNİ BIRAKIP OTELE GİTTİ

Ancak Erdoğan, yeni filmi Ekşi Elmaların hazırlıkları için Köyceğizdeydi. Dedikoduların fazla uzamasını istemeyen ünlü sanatçı, soluğu hemen eşi ve oğlunun yanında aldı. Önceki akşam Türkbükündeki Arnavutköy Balıkçısında yemek yiyen ikiliye yakın dostları da eşlik etti. Yemek sonu eşi Belçim Bilgini balıkçıda bırakan Erdoğan, oğluyla kaldıkları Mavi Otelin yolunu tuttu.

Böylece ünlü çift, önceki akşam sergiledikleri görüntülerle Evliliğimizde hiçbir sorun yok mesajı verdi.

Kaynak: Takvim

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır