Zehra Çilingiroğlu tatili kaptı, bikinisiz tatile çıktı!

Güzeller güzeli Hülya Avşar’ın magazin gündeminden düşmeyen ve sürekli yasaklar yiyen 17 yaşındaki kızı Zehra Çilingiroğlu babasının yasaklarından sıyrılmış olacak ki 1 kız ve 2 erkek arkadaşıyla beraber Bodrum’da tatile çıktı.

Haberler 03.07.2015 - 12:42 Son Güncelleme : 03.07.2015 - 12:42

DAHA ÖNCE BABASININ HIŞMINA UĞRAMIŞTI!

Takvimden Ufuk Özcanın haberine göre geçtiğimiz aylarda annesi Hülya Avşar ve babası Kaya çilingiroğlundan habersiz gece eğlencesine çıkan Zehra, babasının hışmına uğramıştı. 17 yaşındaki kızına evden kaçtığı için birçok yasak koyan ünlü iş adamı, popüler mekanları da arayarak 18 yaşından küçük olan kızımı tek başına içeri almayacaksınız emri vermişti.

YASAKLARI KALKMIŞ!

Zehranın yasakları kalkmış olacak ki 17 yaşındaki genç kız, önceki gün arkadaşlarıyla tatile çıktı. Bodrum Türkbükündeki No: 81 adlı otelin iskelesinde görüntülenen Zehra çilingiroğluna 1 kız, 2 de erkek arkadaşı eşlik etti. 2 çift halinde tatile çıkan Zehra çilingiroğlunun rahat tavırları da dikkat çekti. Bikinili görüntü vermemek için gün boyu kıyafetini de çıkarmayan 17 yaşındaki Zehranın bu kez annesi ve babasından izin alıp tatile çıktığı öğrenildi.

BABA çİLİNGİROĞLU BİLGİ ALIYOR!

Bu arada kızının tek başına tatile çıkmasına izin veren Kaya çilingiroğlunun Bodrumdaki birçok mekan sahibiyle de iletişim halinde olup kızının ne yaptığıyla ilgili bilgi aldığı konuşuluyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır