Zerrin Özer’in canlı yayında bayıldı hayranları ayaklandı, Zerrin Özer'in sağlık durumu nasıl, kimdir?

Doktorun yanlış tedavisi yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkum kalan efsane sanatçı Zerrin Özer, TRT Müzik’teki “Anılarınla Gel” programının canlı yayınında baygınlık geçirdi.

Haberler 10.02.2016 - 11:38 Son Güncelleme : 10.02.2016 - 11:38

Doktorun yanlış tedavisi yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkum kalan efsane sanatçı Zerrin Özer, TRT Müzikteki Anılarınla Gel programının canlı yayınında baygınlık geçirdi.

Tansiyonunun düştüğü anlaşılan sanatçı Okmeydanı Memorial Hastanesine kaldırıldı. Bir saat kadar sonra taburcu edilen usta sanatçı Zerrin Özerin açıklaması hayranlarının içine su serpti.

Zerrin Özerin açıklamaları şu şekilde

Sadece tansiyonum düşmüş, şimdi iyiyim dedi.

Zerrin Özer Kimdir?

Ailedeki üçüncü ve en küçük kız çocuğu olan Zerrin Özer, 4 Kasım 1962de Ankarada doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ankarada tamamladı.

Anne ve babasının ayrılığı çocukluk yıllarının mutsuz geçmesinin en büyük sebebi oldu. Kendi çalışmasıyla 1975te katıldığı TRT yarışmasında birinci olmasının verdiği heyecan ve cesaretle müziğe yoğunlaştı.

1978 - 1980 yılları arasında Türkiyenin ünlü orkestralarından, İstanbul Gelişim Orkestrası ile caz ve dans müziği yaptı.

1979 yılında çıkardığı ilk plağı Yalvarırım beklenen ilgiyi görmedi. 1980de ilk plağının hemen bir yıl ardından Orhan Gencebay imzalı şarkısı Gönül beklenmedik bir başarı yakaladı ve için şöhret yolunda dev bir adım oldu.

1982 yılında Paris Eyfel Kulesinde Binbir Gece adı altında Türkiyeyi tanıtıcı konserler verdi. Bir yıl sonra Paristeki Olympiada bir resital için sahneye çıktı.

1988de Bırak Ellerimi, ardından 1989da Dünya Tatlısı albümünü çıkardı. Müzik çalışmalarına Dünya Tatlısı albümünün ardından iki sene ara verdi.

Takvimler 1991i gösterdiğinde İşte Ben albümüyle hayranlarının karşısındaydı. İşte Ben albümü bir çok ödüle layık görüldü. Hızlı başlayan 90lı yıllar Özer için üzücü devam etti. Önce evliliği sona erdi ardından bir çok sağlık problemi ile karşı karşıya kaldı.

2000 senesinde piyasaya çıkarttığı Bir Zerrin Özer Arşivi adlı toplama albüm ile sanat hayatında ikinci kez en iyi albüm ödülünü kazanan Özer, 2001 senesinde Ben adlı bir toplama albüm daha çıkarttı. 2002 yılında, uzun bir aradan sonra ilk stüdyo albümü olan Ben Sana ve 2005 yılında yoğun ilgi gören türkü caz albümü Ölürüm Ben Sanayı çıkarttı. Ölürüm Ben Sana albümü, Altın Plak ödülüne layık görüldü.

Zerrin Özer, 2006 yılında Levent Süren ile evlendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır