Zuhal Topal'la Hanife, Gökhan aşkında yine bir hüsran

Zuhal topal'la da bir araya gelen ve sonunda aradığı aşkı bulan Hanife, Gökhan ile yoa devam etmekteydi. Hanife2nin aklının bir başkasında olduğu iddiaları yine bir hüsran yarattı.

Haberler 07.10.2016 - 15:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zuhal Topallaya belki de en çok reyting sağlayan gelin adayı Hanife, yine bir skandal dosyasını açtı. Son olarak İzmirli damat adayı ile bir yola koyulduğunu açıklayan Zuhal Topalla Hanife, br düğün görüntüleri sonrasında sinir krizi geçirdi. Aşkını bulduğunu geçtiğimiz hafta gözyaşları içinde açıklayan Hanife, yine Gökhanla canlı yayın sırasında tartışmalarında gözyaşlarına boğuldu. Hanifenin aklının bir başkasında olduğu iddialarına sinirlenen gelin adayı, canlı yayında sinir krizine tutuldu. An an kare kare işyen görüntüler de Gökahn ile hanifenin gerginliği de gözlerden kaçmadı.

ZUHAL TOPALLA HANİFE SİNİR KRİZİ GEçİRDİ

Esra Erola dan transfer olan Gökhan, bilindiği üzere Hanifeye talip olmuştu. Kim kime aşık olduğu belli olmayan skandal izdivç programlarında bir skandal daha Hanifenin aklının bir başka birinde olduğu açıklamalarındn sonra yaşandı. İşte o açıklamalar:

Bir sabah kalkıyorum hayatımı bileştireceğim insanın resimleri, arkadaş bile olsalar, farklı yerlerde. Bu tarz şeyler bana ters diyen Gökhana Zuhal Topal Mehmet ve Sedanın ilişkisinde Hanifenin konuşulmasından mı rahatsız oldun? diye sorması üzerine ortam gerildi. Gökhan Sosyal medyadan yüzlerce mesaj alıyorum. Hanifenin aklında başka biri olduğun söylüyorlar. Arıyorum açmıyor. Mesaj atıyorum cevap vermiyor. Ben de Hanifenin aklında başka biri olduğuna inanıyorum dedi.

Dün Gökhanın ailesinin evine giden Hanife, tam aradığı aşkı bulmuşken, yine yalnız kaldığı açıklandı. Yani Zuhal Topalla izdivaçta bir aşk hüsranı daha yaşandı

Ana Sayfaya Git