Zuhal Topal'la Hanife ve Bayhan aşkında son dakika golü yaşandı aşk bitti yapıpaydos

Zuhal Topal'la Hanife ve Bayhan aşkında sona gelinmişken yeni damat adayı da ortalığı karıştırdı.

Haberler 19.11.2016 - 14:05 Son Güncelleme : 19.11.2016 - 14:26

Zuhal Topalla glin aday gün geçmiyor ki skandal bir olayla gün yüzüne çksn. Reytiinglerinin dütüü iddialar sonrasnda Haifeyi devreye sokan Topal, Bayhann talip gelmesi ile zirveye oturmutu. Gün gün kavga eden gün gün sarlarak alayan gün gün de kskançlk krizine giren gelin ve damat aday arasnda bir souk sava daha yaand. Gelin aday stüdyoda geri dön çars yapt popstarn gelmemesi sonrasnda adeta ok oldu. Gelmemesi sonrasnda ya sorunumuz olsa da ben oldukça olgun davrandm düünüyorum derken, hislerinin de yalanndan bahsetti. Sonrasnda yaananlar ise herkesi artt. 2 gündür stüdyoda olan Serkan isimli damat aday da kendisine talip olunca babaa dakikalar böyle izlendi.

BAYHAN STÜDYOYA GELMED

Yayna tek bana çkan Hanife, Bayhann bugün stüdyoya geleceine inanyorum. ki gündür bekliyorum, gelmiyor. Buraya çok yakn oturuyor. imdi çksa 5 dakika içinde burada olur. Bayhan yayn sonuna kadar burada oturup, son kez bekleyeceim dedi. Gergin bekleyi sonrasnda Bayhann stüdyoya gelmediini örenen Hanife, 21 yandaym, Bayhan 36 yanda. Bir aydr birbirimizi tanma yolundaydk. Bu süreçte yamn kat kat üstünde olgun davrandm düünüyorum. Bayhann söylediklerinin dnda hissettirdikleri de yalanm ifadelerini kulland.

DAMAT ADAYI SIRAYA GRD

Bunun üzerine Zuhal Topal, 2 gündür stüdyoda Hanifeyi bekleyen Serkan isimli bir adayn olduunu söyledi. Talibiyle kar karya gelen ikili önce birbirini istemedi. Bunun üzerine Topal, canl yaynda tüm loca adaylarn alp dar çkarak Hanife ve Serkan stüdyoda ba baa brakt.

Ana Sayfaya Git