Zuhal Topal'la Hanife ve Bayhan arasında danışıklı dövüş iddiaları

Zuhal Topal'la nın gelini Hanife ile Bayhan arasındaki ilişki süregelirken, bugün yaşanan krizi alttan almak damat adayı Bayhan'a düştü

Haberler 11.11.2016 - 18:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zuhal Topalla da adeta reytingleri yerinden oynatan Bayhan Hanife ak ne durumda diye herkes merak ederken, 11 Kasm tarihli programda yaanan gergin dakikalar sonrasnda, çiftin arasna kara kedi girdii iddialar ve ayrlk çanlarnn çald söylenmekte. Gündemde olduu sürece bu durumu programa devaml pozitif yanstan Hanife, yine herkese kendini izlettirdi.

BAYHAN çAREY SARILMAKTA BULDU

Geçmite Hanifeye ilgi duyduu bilinen Muhammed, Hanife ile Bayhann arasna girdi. likisine sürekli üçüncü kiilerin dahil olduundan yaknan Hanife, stüdyoda yalnz kald. Deryann, Muhammedin yüzünden Bayhann gelmediini söyleyen Hanife, stüdyoda gözyalarna bouldu.

Hanifenin gözyalarna daha fazla dayanamayan Bayhan, programn bitmesine yakn stüdyoya geldi ve Hanifeye sarld. Bayhan yaadklar zorluktan ve engellerden bahsederken Hanifeye bir ans daha vermek istedi. Yaynn bitmesine yakn, Dilersen birazdan yayn kapanacak, gidelim bir yerde bir çay içelim diyerek stüdyodan ayrldlar.

Ana Sayfaya Git