"Millet olarak bizim için söz konusu vatan ve ezan ise gerisi teferruattır"

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak, 15 Temmuz 2016 günü, Türkiye Cumhuriyetine, vatanın birliğine, bütünlüğüne, demokrasiye ve milli iradeye karşı hain FETÖ terör örgütü ve onun uzantıları tarafından bir darbe girişimi yapıldığını belirterek, milletin dik duruşu ile bu hainlere fırsat verilmediğini söyledi.

Haberler 15.07.2018 - 11:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hain darbe giriimine kar Cumhurbakannn çars ile meydanlar dolduran, vatan ve milleti için cann feda etmekten çekinmeyen halkn, bu hainlie, iç ve d mihraklara gereken cevab verdiini belirten Budak, 15 Temmuz darbe giriimi sradan bir darbe giriimi olmayp Türkiyeye kar yaplan bir igal hareketidir. Bu igal hareketi Bakomutanmz Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann çarsyla meydanlar dolduran, kendisini tankn önüne atacak kadar vatanna milletine sevdal olan kardelerimizin dik duruu sonucu amacna ulaamamtr.

VATAN VE EZAN GERS TEFERUATTIR

Neticede bu ülke üzerinde hain planlara kuranlar, milletin iradesi, dik duruu karsnda kendi tuzaklarnda boulmu, milletin iradesinin üstünde irade olmad, olamayaca bir kez daha ortaya çkmtr. Millet olarak; söz konusu vatan ve ezan ise gerisinin teferruat olduunu, böyle durumlarda hiçbir ayrm gözetilmeksizin nasl bir araya gelindiini bütün dünyaya bir kez daha göstermitir. 15 Temmuz demokrasinin zaferi, milletin büyük destandr. Tankn tüfein deil halkn zaferidir ve halkn onurlu gecesidir. 15 Temmuz millet iradesinin vücut bulduu gündür ve Bir milletin yiitlik destann yeniden yazd gecenin addr dedi.

Süleyman Serdar Budak, hain darbe giriiminde ehadet erbeti içen ehitleri, gazileri hiçbir zaman unutmayacaklarn de belirterek, verdikleri mücadeleden dolay daima rahmet, ükran ve minnetle andklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git