21 Mektupla gönül seferberliği

AK Parti Yenişehir ilçe Başkanlığından, 'Gönül seferberliği'ne 21 bin mektup ile destek.

Haberler 25.06.2021 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan balatlan gönül seferberlii projesi kapsamnda Diyarbakrda AK Parti Yeniehir ilçe Bakanl tarafndan Diyarbakrn plakas olan 21 olan 21 bin mektup sloganyla gönül seferberliine destek verildi.

AK Parti Yeniehir lçe Bakan Nupel Kaya tarafndan bizzat el yazsyla hazrlanan ve içerisinde esnaf ile vatandalarn sorun ve skntlarn kendileri ile paylalmas istenen 21 bin mektup ilk olarak ilçe genelindeki kadn esnaflara ve ev kadnlarna datlacak.

Gönül seferberlii kapsamnda hazrlanan mektuplarla ilgili açklamalarda bulunan AK Parti Yeniehir ilçe Bakan Nupel Kaya, hazrladklar mektuplarla Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann balatm olduu gönül seferberliine destek olduklarn söyledi.

21 BN MEKTUPLA GÖNÜL SEFERBERL

Kaya, Kendi ilçemizde il etapta 21 bin kadna ulamak üzere mektup yazyoruz. Bu mektubun içeriinde kadnlarmzdan gelecek talepler, istekler noktasnda kendi el yazmzla yazdmz mektuplar teslim ediyoruz ve kadnlarmzdan geri dönü bekliyoruz. Ayn zamanda mektubun dndan turuncu hattmz bulunmaktadr. Turuncu hat ile birlikte kadnlarmzn istek ve taleplerini noktasnda daha hzl iletiim salayabilmeleri açsndan bu hatt kurmu bulunmaktayz. Biz, halka hizmet turuncu çizgimizdir diyerek bu seferberlii balattk. Yeniehir ilçemizde 42 mahallemiz mevcut ve biz bu 42 mahallemizde sürekli saha çalmas yapyoruz. Özellikle Cumhurbakanmzn selamn iletilerek halkamzla daha yakndan ilgileniyoruz. Cumhurbakanmza büyük bir sevgi var ilçemizde, kendisine ayrca bir teveccüh var. çok ükür her mahallemize girdik ve hiçbir ekilde bir tepki ile karlamadm. Tam tersi daha kucaklayc ve daha sahiplenici bir tepki ile karlayoruz. Özellikle Yeniehir halkmza teekkür ediyorum diye konutu.

Yaplan konumann ardndan, lçe Bakan Kaya tarafndan hazrlanan mektuplar kadn esnaflara ve vatandalara ulatrlrken, kadn esnaflar yaplan bu tür çalmalardan dolay teekkür ettiler.

Ana Sayfaya Git