İşini yapmayan embesillerden bu ülkenin kurtulması lazım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, halk oylaması sonucunda vesayet odaklarının biteceğini belirterek, "İşini yapan hiç kimseyle bizim işimiz yok. İşini yapmayan embesillerden bu ülkenin kurtulması gerekiyor. Onun için hep birlikte kurtaracağız. Bu ülkeyi yeniden kalkındıracağız, geliştireceğiz” dedi.

Haberler 06.02.2017 - 20:05 Son Güncelleme : 06.02.2017 - 20:06

Yalova Atatürk Kapal Spor Salonunda AK Parti l Tekilat tarafndan düzenlenen l Danma Meclisi toplantsna katlan AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mustafa Ata, Türkiyede bir yönetim sistemi deiiklii yaplmakta olduunu söyledi. Cumhurbakanl Yönetim Sistemi ile Türkiyenin bundan sonraki yolculuuna daha hzl, daha kararl bir ekilde yürüyeceini belirten Ata, Biz bugüne kadar gelime ve kalknma noktasnda, gelimi ülkeler düzeyinde Türkiyeyi nasl kalkndrrz bunun gayreti içerisinde olduk dedi.

AK PARTNN CRAATLARI

AK Partinin yapt icraatlar hazmedemeyenlerin olduunu söyleyen Ata, AK Parti iktidarlar döneminde insanlarn birbirlerini Alevisi, Sunnisi, Kürdü, Türkü, baörtülüsü, baörtüsüzü hiç kimsenin birbirini hor görmedii, dlanmad bir Türkiye meydana getirmeye gayret ettik. Kardeliimizi hazmedemiyorlar. Bar içerisinde insanlarmz hazmedemedii için ayak oyunlaryla, film, frldak çevirmek suretiyle bu ülkeyi huzursuz bir ortama tama gayretindeler. Bamsz yarg. Kendileri istikametinde verilmeyen hiçbir yarg bamsz yarg deildir. Deerli kardelerim, bakn vesayet odaklar diyoruz. Bugünkü referanduma ne ihtiyaç vard diye soranlara unu söyleyeceksiniz: Biraz önce Bilecikten geldik buraya. Bilecikte arkadalarmz dedi ki; 2007 ylnda Bilecik, Yeniehir, Bursa arasnda bir yol ihalesi alnd. 10 ylda ilk defa yeni inata balayabilmiler. Neden biliyor musunuz? haleye giriyorlar. Bir firma ihaleyi alyor, baka bir firma gidiyor ikayet ediyor Kamu hale Kurumuna. hale iptal ediliyor baka bir firmaya veriyor. Baka firmaya verilince dier firma da gidiyor Dantaya dava açyor. Dantay tekrar durduruyor. 10 yl inaatna balanamayan bir yol ihalesi. te onlar da vesayet odaklar dedi.

ini doru yapmayan bürokratlarn iine son verileceini söyleyen Ata, öyle devam etti:

7 SEFER GÖREVDEN ALINDI 8 SEFER GER GELD

Baka bir örnek vereyim. Erzurum l Milli Eitim Müdürü. 7 sefer AK Parti hükümetleri döneminde görevinden alnd, 8 sefer geri geldi. Yalovada okul müdürünü görevden alma ansnz yok. Niye? çünkü mahkemeye gider yine karnza oturur. te halk oylamas sonucunda bu vesayet odaklar bitecek ve tüm bu kararlar yerle bir olacak. En basit tanmyla söylüyorum. ini doru yapmayan ne kadar bürokrat varsa hepsinin iine son verilecek. ini adam gibi yapacak ya da defolup gidecek. Görevini, iini adam gibi yapmayanlar bu ülkede kalkp da bu milletin ensesinde boza piiremeyecek. Onun için kar çkyorlar. Bir hastane yöneticisini görevden alamyorsunuz, bir milli eitim müdürünü alamyorsunuz, bir ilin bürokratn görevinden alamyorsunuz. Niye, mahkeme gidiyor 2 ay içerisinde yine karnzda oturuyor. ini yapan hiç kimseyle bizim iimiz yok. Bizim adammz meselesi nedir biliyor musunuz. Bizim adammz iini doru yapan, siyasi görüü ne olursa olsun iini doru yapsn. ini doru yapmayan adam siyasi olarak benim görüümden de olursa o benim adamm olamaz. Benim adamm olmas için iini adam gibi yapmas lazm. Zihniyeti ne olursa olsun beni ilgilendirmiyor. ini düzgün, doru yapsn. ini yapmayan embesillerden bu ülkenin kurtulmas gerekiyor. Onun için hep birlikte kurtaracaz. Bu ülkeyi yeniden kalkndracaz, gelitireceiz.

Ana Sayfaya Git