İmamoğlu: aramızdaki farklar dengeli bir şekilde devam ediyor

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "Şu an aradaki fark 19 bin 522. Aramızdaki farklar dengeli bir şekilde devam ediyor" dedi.

Haberler 05.04.2019 - 01:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

CHPnin stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Ekrem mamolu, Seyrantepede bulunan 2inci Bölge Seçim Koordinasyon Merkezinde açklama yapt.

18 - 20 BN ARASINDAK FARK KORUNARAK BU SÜREç TAMAMLANACAK

Ekrem mamolu, 11 ilçede geçersiz oylarn saym bitti. Bu geçersiz oylar sayldktan sonra da genel bakan yardmcmz da say verdi. u an aradaki fark 19 bin 522. Yani 21 bin civarndaki rakamlardan bu süreç baladnda bu noktaya indi. 4.171.475e çkt bizim oyumuz. Rakibimizin oyu da 4.151.923e çkt. Aramzdaki bu farklar dengeli bir ekilde devam ediyor. Arkadalarmn yapt simülasyona göre, art eksi deerlere göre, günün sonunda bütün ilçelerde geçersiz oylar saylsa bile art eksi 18 - 20 bin arasndaki fark korunarak bu süreç tamamlanacak. Dolays ile geçersiz oylarn saylmasnn, daha önceki teamüllere gerei saylmamas halinde bugün saylmasnn bizi getirecei sonuç budur. Kritik bir ey var. Kamera önünde baka saymlar da yaplsn diyen, rakibimiz adna konuanlar ne ac ki, seçimden önce dünyann en güvenilir seçimini azlar dolu dolu anlatrken, seçimden sonra oradaki hakime, müdüre, vatandalara ve orada AK Parti adna katlan vatandalara güvenmeyerek, saymn kameralar karsnda yaplsn demesini talihsiz buluyorum dedi.

ANITKABRE GTMEK SAA SOLA GTMEK DELDR

mamolu, Antkabir ziyareti üzerine yaplan eletirilere de yant verdi. mamolu, Antkabire gittim. Bir baka ey, Antkabirde ziyaretimin sonrasnda yazdm metin bence beni eletirenler tarafndan okunmas gereken güzel bir yaz oldu. Bu yazlarm yazmamda da benim o yazlar yazmamdaki karakterimin, benliimin olumasnda da o güzel öretmenlerimin katks vardr. Onlara minnet duygumu tekrarlyorum diye konutu.

mamolu, Antkabire gitmek saa sola gitmek deildir. Antkabire gitmek milli duygularn bu vatana ve millete olan minnet borcunun bir karldr. Dua etmektir ve gelecee dair de umutla bakmaktr eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git