İmamoğlu: Hayata güzel izler bırakmak gerekir

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarına katıldı.

Haberler 03.06.2019 - 11:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ramazan aynn çok çabuk bittiini ve aslnda bunun bir mesaj olduunu belirten mamolu, Ramazan ay gibi, hayat da böyle. Hayata güzel izler brakmak gerekir. Hiçbir makam, hayata dair hiçbir ey kalc deil, geçici. Güzel iz brakp, güzel mesajlar vermek, ona göre herkesin, Allah raz olsun dedii bir hayat geçirmek hepimizin emeli. Bugüne baktmzda talip olduumuz makam ya da 31 Martta seçildiimiz makam da böyle bir ey. Allah nasip eder, be yl görev yaparsnz ama biter. Bittii zaman, gitmeyi bilmek lazm. Gitmeyi bilmeyenler, sanki kendi mülkü gibi davrananlar, aslnda inancmza dair bence eksii olan insanlar. çünkü dünyaya dair her görev geçici. Hiçbir görev kalc deil. Duam odur ki, ne kadar görev yaparsanz yapn, ister bir yl, ister be yl, ne kadar olursa olsun laykyla yapmak çok önemli. diye konutu.

mamolu, stanbul Büyükehir Belediye Bakanl yapt 18 günde iz braktn savunarak, unlar söyledi, Mahalle mahalle çocuklarnz için çalacaz. Kadnlara yardmc olacaz. Yardmlaacaz, baracaz, kucaklaacaz. Etnik kökeni, siyasi partisi, ucuymu, bucuymu bakmayacaz. Herkes bir arada mutlu yaayacak. Tam da ramazan aynn bize söyledii gibi olacaz.

ftara, Esenyurt Belediye Bakan Kemal Deniz Bozkurt ile Beylikdüzü Belediye Bakan Mehmet Murat çalk ve baz CHP milletvekilleri de katld.

Ana Sayfaya Git