İmamoğlu: Seçimden önce maçlara gideceğimi paylaşmıştım

CUMHURİYET Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti. Ekrem İmamoğlu, "Bu seçimden dolayı bile insanları başkalaştırmaya çalışıyorlar. Neymiş efendim 15 bin oyla seçilir miymiş birisi. 15 bin oyla değil, '1 oyla bile seçilir' dediler mi? Bazıları var 1 milyon oyla seçilir, insanları ikiye böler. Bazı insanlar var 1 oyla bile seçilse milletini birleştirir" dedi.

Haberler 15.04.2019 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Maçlara gitmesiyle ilgili tepkilere de yant veren mamolu, Neymi mamolu niye maça gitmi. Vallahi gülünecek. Ben seçimden önce bu hafta bu maçlara gideceimi arkadalarmla paylamtm. Gideceim kardeim. Galatasaray bu ehrin takm deil mi? Fenerbahçe bu ehrin takm deil mi? Beikta bu ehrin takm deil mi? Bu akam Fenerbahçe-Galatasaray maçna gideceim. Bu kadar net. Neymi maçta mazbata diye barrlarsa, toplum öyle olurmu böyle olurmu. Hiçbir ey olmaz kardeim diye konutu.

mamolu, Süreci uzattkça skntya giriyorsunuz. Problem çkyor. Yahu kardeim verin mazbatay bakalm iimize. Brakn seçimi meçimi, milleti oyalamayn, bize görevimizi verin, iimizi yapalm dedi.

Büyükçekmecedeki iddialarla ilgili mamolu, Büyükçekmecede tama oy varm. Hasan Akgün bakan burada. Allah akna. Dün seçilen biri olsa diyeceiz ki oturup konualm. Yahu Hasan Akgün bakan 30 senedir bakanlk yapyor. imdi uydura kaydra bir eyler uydurmaya çalyorlar. Ben söyleyeyim. Benim deerli polisimi, devletimin güzel memurunu yormasnlar. Adam gibi insan gibi u süreci netletirsinler diye konutu.

CUMHURBAKANI LE çOK Y ANLAIRIM DYE KORKUYORLAR

Cumhurbakanyla çok iyi anlarm diyen mamolu, unlar söyledi:

Sayn Cumhurbakanyla Ekrem mamolu, çalabilir miymi? Benimle kim çalamam ki Sayn Cumhurbakan benimle çalamayacak? Ya da ben onunla çalamayacam. Bu millet adna 16 milyon insan huzurunda söylüyorum. Size hizmet etmek için benden kaçsa ben kovalarm. Kapsn kilitlese bacasndan girerim. O kapy kilitlese penceresinden girerim. Ben kendime mi bir ey istiyorum? Ben 16 milyon insana hizmet edeceim. Bunu yayanlar mamolunun huyunu biliyorlar. Sayn Cumhurbakan ile çok iyi anlarm diye korkuyorlar. Ben biliyorum onlarn dertlerini. çünkü ben herkesle anlarm.

DÜNYA ALEME BZ REZL ETMEYN

mamolu, Bir yerel seçim yaadk, stanbulun mazbatasn vermem de vermem. Yahu kardeim, Allah akna. Kimin mazbatasn kime vermiyorsun? Millet mazbatay vermi. Sen uygun görsen ne olur görmesen ne olur? diye konutu.

YSKya sesleniyorum. Sizde sizi arayanlara telefonunuzu kapatn diyen mamolu, Kapnz anlamsz yere çalanlara kapnz kapatn. YSK olarak görevinizi yapn. Süreci normalletirin. Dünya aleme bizi rezil rüsva etmeyin diyerek sözlerini tamamlad.

Ana Sayfaya Git