Şaştık kaldık

AK Parti'nin Muş mitingine Başbakan Binali Yıldırım'ı götüren helikopterin yoğun sis nedeniyle iniş yaptığı Kale mahallesinin sakinleri, o an yaşadıkları şaşkınlığı "Dışarı çıkıp baktık karşımızda Başbakan" ifadesiyle anlattı.

Haberler 07.03.2017 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mu Belediye Meydannda halka hitap etmek için kente gelen Babakan Yldrm tayan helikopterin olumsuz hava artlar nedeniyle zorunlu ini yapt Kale mahallesinin sakinleri, AA muhabirinin sorularn yantlad.

Mahalle sakinlerinden Recep Rençber, karl araziye ini yapan helikopterin arzalandn düündüklerini söyledi. Helikopterden Babakan Yldrmn indiini görünce ilk önce inanamadklarn dile getiren Rençber, Koarak helikopterin yanna gittik Babakan Yldrm karmzda görünce çok ardk, o an hiçbir zaman unutmayacaz. Kendisine ho geldiniz deyip, evimize davet ettik dedi.

- Babakan hiç beklemiyorduk

Fatih Rençber de Babakan Yldrmn kendilerine büyük bir sürpriz yaptn söyledi.

Biz Babakann Mu mitingini evde televizyondan izlemeye hazrlanyorduk ki bir helikopter bahçemize indi diyen Rençber, Hemen dar çkp baktk karmzda Babakan. çok ardk hemen yanna giderek yardmc olmaya çaltk, onu çay içmek için eve davet ettik. Daha sonra yola kadar yürüyerek elik ettik. Babakan hiç beklemiyorduk, birden bahçemizde görünce arp ve heyecanlandk. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git