4 lider bir masada!

Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Ali Babacan, ve Mustafa Destici, bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın kızının düğününde bir araya geldi.

Haberler 05.08.2020 - 00:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Emeklilikte yaa taklanlar için hazrlanan yasa teklifine destek verdii için MHPden ihraç edilen bamsz Samsun Milletvekili Erhan Usta ve Nihal Ustann kz Aye eyma ile Sultan ve Mustafa Polatn olu Abdussamed, Ankara Gölbanda gerçekletirilen tören ile evlendi. çiftin nikah ahitliini, Y Parti Genel Bakan Meral Akener, Gelecek Partisi Genel Bakan Ahmet Davutolu, DEVA Partisi Genel Bakan Ali Babacan ve Büyük Birlik Partisi Genel Bakan Mustafa Destici yapt.

DÖRT PART LDER

Dört lider ayn masada oturdu. Erhan Usta düüne katlan genel bakanlara hitaben öyle konutu; Canm kzm Aye eymann bu mutlu gününde yalnz brakmayan; Muhterem genel bakanlara ve saygdeer elerine, deerli milletvekillerine, bürokrat arkadalara, STK temsilcilerine, Samsunlu hemerilerime akrabalarma ve bütün dostlarma katlmlarndan dolay teekkür ederim.

Korona virüsü salgn dolaysyla bir restorann bahçesinde, sosyal mesafe kurallarna uygun ekilde gerçekletirilen törene çok sayda kii katld.

Ana Sayfaya Git