9 Mart'ta Diyarbakır'da

Yerel seçimler için, Cumhurbaşkanı Erdoğan 9 mart'ta Diyarbakır'a geliyor. Erdoğan'ın gelişiyle ilgili yoğunluk hazırlıklar yapılırken, İl Başkanı Budak, "Başkan Erdoğan'ı Diyarbakır halkı büyük bir çoşkuyla karşılaşayacaktır." dedi.

Haberler 06.03.2019 - 11:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - AK Parti Diyarbakr l Bakan Süleyman Serdar Budak, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann Diyarbakr ziyaretine ilikin, Diyarbakr, Cumhurbakan Erdoan büyük bir cokuyla karlayacak. dedi.

Bakan Budak yapt açklamada, güvenlik güçlerinin gerçekletirdii operasyonlar sayesinde son 2 yldr Diyarbakrda huzur ve güven ortamnn hakim olduunu söyledi.

Bunda görevlendirme yaplan belediyelerin katksnn da bulunduunu iaret eden Budak, Memleketimizde artk lastikler yaklmyor, kepenkler kapatlmyor. Daha önceden belediye yönetimleri, esnaf kepenk kapatmaya zorluyordu. çocuklar bir ekilde örgütlüyorlard. ifadelerini kulland.

STHDAM YARATMAK

Kentin birinci önceliinin istihdam olduunu aktaran Budak, öyle konutu:

HDPnin hiç bir dönemde hizmetle ilgili bir vaadi olmamtr. AK Parti vaat eden deil, yapan bir partidir. Vatanda bizden i istiyor. Memleketimizde huzur hakim olursa istihdam konusunda çok önemli giriimlerde bulunacaz. AK Parti bu konuda hazrlad projelerle yapaca yatrmlar garantiye alm.

Bütün yatrmlar, Cumhurbakanmzn talimatlar dorultusunda yaplyor

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann 9 Martta Diyarbakra geleceini iaret eden Budak, unlar kaydetti:

Bütün vatandamz karlamaya çaryoruz. ehirdeki bütün yatrmlar, Cumhurbakanmzn talimatlar dorultusunda yaplyor. ehrimizin ona teekkür etmesi gerekir. 9 Mart günü ehrimiz üzerine düen görevi yapacak. Diyarbakr, Cumhurbakan Erdoan büyük bir cokuyla karlayacak.

Ana Sayfaya Git