Birlik vurgusu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den Mardin'de birlik ve beraberlik vurgusu "Türkiye'yi büyütmeye, geliştirmeye devam edeceğiz. Tüm renk ve ırklarıyla herkesin birinci sınıf olduğu bir ülkeyi inşa ettik. Bunu daha ileriye taşıyacağız"

Haberler 29.07.2021 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti stanbul l Bakan Osman Nuri Kabaktepe, Mardinde partililerle bulumasnda, Türkiyeyi büyütmeye, gelitirmeye devam edeceklerini belirterek Tüm renk ve rklaryla herkesin birinci snf olduu bir ülkeyi ina ettik. Bunu daha ileriye tayacaz. dedi.

PARLAKLA BERABER

çeitli temaslarda bulunmak üzere AK Parti MKYK üyesi Alaattin Parlak ve AK Parti stanbul il yönetimi ile Mardine gelen Kabaktepe, burada partisinin il bakanln ziyaret etti. AK Parti Mardin l Bakan Faruk Klç ve partililerle görüen Kabaktepe, Türkiyenin kadim kenti Mardinde bulunmaktan duyduu memnuniyeti dile getirdi. Kabaktepe, AK Parti Kürtlerin de, Araplarn da, Türklerin de en büyük partisidir. AK Parti hepimizin partisidir. Ülkemizin hem kendi içinde huzurun ve barn salanmas hem de dünyada adil bölüümün ve huzurun salanmas için gayret eden bir siyasi hareketiz. Kardeliimizin ve birlikteliimizin bozulmamasnn teminat olarak bugüne kadar yaptmz çalmalar bundan sonra da gerçekletireceiz. dedi.

ETNK KMLKLER

nsanlarn etnik kimlikleri, dilleri veya mezhebinden dolay farkl muamelelere tabi tutulmasnn 20 yldr önüne geçtiklerini anlatan Kabaktepe, unlar söyledi:

Hem özgürlükler anlamnda daha ileriye gideceiz hem de hep birlikte Türkiye olma anlamnda daha ileriye gideceiz. Temel yaklammz ayn yolda yürümektir. Benzer klmak deil, birlikte olabilmek ve birlikte hareket edebilmektir. Ortak paydamz Türkiyemizin refah, müreffeh, hür ve özgür ülke olma yolundaki sevdasnn yürümesine devam etmesidir. Bir ülkenin kendisinin ilerletebilmesi hep birlikte hareket edebilmesine, karde olabilmesine baldr. Zenginlik olarak farkll ve çeitlilii kabul edip, onu ayn potada yourarak ileri götürmesine baldr. Bugün bunu baarabilen bir partinin toplant salonundayz. Bugün bunu baaran siyasi hareketin lideri de Recep Tayyip Erdoan ve onun yol arkadalardr. Bunu 2002de de, 2020de de baardk, 2023te de 2024te de hep beraber baaracaz.

BRLK VURGUSU YAPTI

Önlerindeki engelleri aarak hedeflerini ulaacaklarn kaydeden Kabaktepe, Kim ne derse desin, yolumuzda yürümeye devam edeceiz. Türkiyeyi büyütmeye, gelitirmeye devam edeceiz. Tüm renk ve rklaryla herkesin birinci snf olduu ülkeyi ina ettik. Bunu daha ileriye tayacaz. diye konutu.

Kabaktepe daha sonra beraberindeki partililerle merkez Artuklu ilçesinde esnaf ile görütü, tarihi Ulu Camiyi ziyaret etti.

Ana Sayfaya Git