Ağlatan mesajlar!

Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı konusunda Cumhurbaşkanlığına destek mesajları yağıyor. Evini ve arabasını bağışlamak isteyen, cepheye koşmak isteyen, geri hizmette, yemekhanelerde görev almak isteyen vatandaşların, yazdıkları mesajlardaki samimiyet duyguladırıyor.

Haberler 12.10.2019 - 11:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

letiim Bakan Fahrettin Altun, Bar Pnar Harekatyla ilgili Cumhurbakanlna vatandalardan mesaj yadn belirterek baz mesajlar Twitter hesabndan paylat.

Altunun, CMERe gelen mesajlardan derledii metinlerde, evini ve arabasn balamak isteyenlerin ve cepheye gitmek isteyenlerin yan sra, hasta olduunu ancak yemekhanede yardm edebileceini belirten vatandalarn da olmas dikkat çekti.

te, Fahrettin Altunun Bu milletin her bir ferdi bir mucizedir. Zaman deiir, teknoloji deiir, dünya deiir; milletimizin fedakarl, vatan sevgisi, feraseti deimez. Bu millet eilmez. notuyla paylat mesajlardan bazlar:

EPLEPS HASTASIYIM AMA EN AZINDAN YEMEKTE YARDIM EDERM

- Sayn Cumhurbakanm, an itibariyle balayan Bar Pnar Harekatnda ben de görev almak istiyorum. Epilepsi hastasym ama en azndan yemekte yardm ederim.

ALEMLE BRLKTE HAREKATA KATILMAYI TALEP EDYORUZ

- Türkiye Cumhuriyeti devletinin 33 senedir topranda yaamaktaym. Ben, eim ve birisi 13, dieri 6 yanda olmak üzere 2 evladm devletimin erefli ekmei boazmzdan geçiyor. Bu vatann bekas için, devletimizin, kahraman askerlerimizin sonuna kadar yannda olduumuzu belirtmek istiyoruz.

Zeytin Dal Harekatnda da yazmtk, nasip olmad. imdi ise Bar Pnar Harekatnda kahraman ordumuzun bir ferdi olarak, vatanmzn güvenlii için ailemle birlikte bu harekata katlmay talep ediyor, sahabe efendilerimizin dedii gibi yatarak ölmektense ayakta ölmeyi devletimizden talep ediyoruz.

4X4 PKAPIM VAR, STEDNZ YERE BZZAT GETRP BAILAMAK STYORUM

- .... plaka sayl, 2011 model, 55.000 kilometrede, 4x4, tüm bakmlarn yeni yaptrdm Ssangyong action sport lux pikap sahibiyim. Aracmn lastiklerini, aküsünü, balatalarn, yan, filtrelerini deitirip istisnasz tüm bakmlarn özellikle yaptrdm.

Daha önce hiç arazide kullanmadm. Hiçbir kazas ve kusuru yoktur. Ar 4x4, normal 4x4 ve iki çeker özellikleri vardr. Arazi kullanmna tam uygundur.

Bar Pnar Harekat nedeniyle, ihtiyaç bulunmas ya da ileride ihtiyaç olabilme ihtimali, özelliklerini belirttiim aracm, uygun göreceiniz devletimin ilgili birimine hiçbir ekilde geri istemeksizin, mülkiyetini de devrederek ve de istenilen vilayete bizzat getirerek vermek istiyorum.

Gerei için bilgilerinize arz eder, ivedi olarak cevap ve talimatlarnz istirham ederim. Sayglarmla...

K EVM VAR, BRN BAILAMAK STYORUM, SZ Hç MAHSUN OLMAYIN

- Selamun aleykum Sayn Cumhurbakanm. Bar Pnar Harekatn yüzde bir milyon destekliyorum. Devletime maddi destek lazmsa da iki tane evim var. Birini balamaya hazrm. Siz hiç mahsun olmayn.

Ana Sayfaya Git