Açık ara öndeyiz!

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Bütün kamuoyu araştırmalarında AK Parti açık ara öndedir. Cumhur İttifakı'nın da parlamentoda çoğunluğu elde ettiğini görüyoruz" dedi.

Haberler 26.04.2023 - 23:44 Son Güncelleme : 26.04.2023 - 23:44

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, İstanbul Basın Buluşmasında aralarında Haber7 Yayın Koordinatörü İbrahim Günayın da bulunduğu gazetecilere açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYEYE YAPILACAK EN BÜYÜK KÖTÜLÜK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Alevi videosuna tepki gösteren Numan Kurtulmuş, Bu memlekette var olan fay hatlarını tetikleyecek sözlerden herkesin imtina etmesi gerekir. Bizim son derece dikkatli olmamız gerekir. Biz mezheplerimiz üzerinden siyaset yapamayız. Biz bu memlekette 85 milyon olarak hep beraber varız. Bizim kimliğimiz bütün bunların üzerine çıkan ulusal bir kimliktir. Birilerinin çıkıp kendi mezheplerini ortaya koyarak siyaset yapması, Türkiyeye yapılacak en büyük kötülüklerdendir. dedi.

MİLLETİMİZİN İNANCI DAHA DA ARTIYOR

Kurtulmuş, son anket sonuçlarıyla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Kurtulmuş, Son dönemde kamuoyu yoklamaları ortaya çıkıyor. Sahada gördüğümüz şudur. AK Parti her gün adım adım yukarıya doğru yükseliyor. Milletimiz inancı giderek daha da artıyor. 14 Mayıs akşamı Cumhurbaşkanımız Erdoğan yeniden seçilecek, Cumhur İttifakı Meclisin çoğunluğunu oluşturan grubu olacaktır. ifadelerini kullandı.

AK PARTİ AçIK ARA ÖNDE

Kurtulmuş, Bütün kamuoyu araştırmalarında AK Parti açık ara öndedir. Cumhur İttifakının da parlamentoda çoğunluğu elde ettiğini görüyoruz. şeklinde konuştu.

Bu Seçim Türkiyenin en hayati seçimi. diyen Kurtulmuş, Bu seçim 1950 seçimi gibi bir seçimdir. Menderes, Yeter söz milletindir demişti. Biz de söz de karar da milletindir, diyoruz. Bir kere daha milli iradenin bir kez daha tecelli etmesini milletimiz sağlayacaktır. Bakanlarımız partimize seçim sürecinde olumlu katkı sağlayacaklardır. Aday gösterilmeleri çok olumlu. Tek başına yüzde 49 üzerinde oy alabilmeyi başarmış bir siyasi hareketiz. Biz çok sayıda sahada var olmasını arzu ediyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git