Adalet Bakanı Gül'den kan bağış kampanyasına destek

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, bakanlık merkez teşkilatta görevli yargı mensupları ve personelle birlikte Türk Kızılayı iş birliğinde başlatılan kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Haberler 12.08.2020 - 10:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ankarada Adalet Bakanl personelinin katlmyla bakanlk binasnn bahçesinde kan ba kampanyas düzenlendi. Kampanya kapsamnda kan banda bulunan Adalet Bakan Gül, Covid-19 nedeniyle stoklarda yaanan skntnn giderilmesi için tüm vatandalara bata bulunma çars yapt. Bakanlk olarak verilecek destein kampanyaya önemli katk salamasn temenni eden Bakan Gül, Koronavirüsle mücadele ederken kan balarnda ciddi anlamda azalma oldu. Kzlaymzn da çarlar ile çok duyarl vatandalarmz kan balayarak stoklara çok büyük destek verdiler. Bizler de bu konuda Adalet Bakanl ve tüm personelimiz olarak özellikle koronavirüs ile mücadele ile birlikte kan bana destek verdik dedi.

TÜM ADLYELERDE UYGULANMASINI PLANLIYORUZ

Adalet Bakan Gül, Türkiyedeki tüm adliyelerde ve Adalet Bakanlna bal dier kurumlarda da kampanyann yaygnlatrlacan belirterek, unlar söyledi:

Türk Kzlaymza ve tüm insanla katkda bulunmak üzere kampanyann 81 ilde tüm adliyelerde de uygulanmasn planlyoruz. Kzlay her zaman can, hayat vermitir. Bu ülkede çok büyük hizmetleri olmutur. Kurtulu Savandan, milli mücadeleden bugüne kadar her alanda milletimizin yannda olmutur. Bizim de kan vererek, can vererek destek vermemiz çok anlaml. Tüm çalma arkadalarma gösterdikleri duyarllktan ötürü çok teekkür ediyorum. Bu balara sahip çktlar.

Bata bulunan herkese ve Türk Kzlayna teekkür eden Gül, kendisinin de frsat buldukça kan banda bulunduunu ifade etti. Bakan Gül, Türk Kzlaynn çalmalar hakknda da yetkililerden bilgi alrken, kan banda bulunan personelle de sohbet etti.

Türk Kzlay Genel Müdürü brahim Altan da kurumlarla düzenlenen kampanyalarn büyük önem arz ettiini belirterek, Sayn bakanmza müteekkiriz, her yl kampanyamz destekliyorlar. Desteklerini 81 ildeki tüm tekilata yaymalar da ayrca bizim için büyük önem tayor dedi.

Ana Sayfaya Git