Ağrı'da 3 belediye başkanı, AK Parti'ye geçti

Ağrı'da, Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut, Yayladüzü Belediye Başkanı Selami Demirtaş ve Yücekapı Belediye Başkanı Nurettin Öztürk, düzenledikleri ortak basın açıklamasıyla AK Parti'ye geçtiklerini açıkladı.

Haberler 16.07.2020 - 10:50 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Elekirt Belediye Bakan Saadet Partili Ramazan Yakut, Yayladüzü Belediye Bakan Demokrat Partili Selami Demirta ve Yücekap Belediye Bakan Demokrat Partili Nurettin Öztürk, düzenledikleri ortak basn açklamasnda, AK Partiye geçtiklerini açklad. Basn toplantsnda 3 Belediye Bakan adna konuan Yücekap Belediye Bakan Nurettin Öztürk, Bu gece tarihi bir gecedir. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin kara günü olarak yaadmz 15 Temmuz kalkmasnn yl dönümü. Birlik ve beraberliimize yönelik bu ihanet, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoann çars ile meydanlar dolduran vatandalarmz tarafndan bertaraf edilmitir. Bizler böyle bir lidere omuz vermek, yannda ve ayn safta yer almak için mensubu olduumuz partiden istifa edip, böyle bir liderin Genel Bakan olduu Adalet ve Kalknma Partisine geçme karar aldk dedi.

YÜCEKAPI BELEDYE BAKANI NURETTN ÖZTÜRK, AçIKLAMASINI ÖYLE SÜRDÜRDÜ:

Ümmetin umudu olan büyük Türkiyenin lideri Sayn Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoan ile ayn yolda yürümek, bu millet için yapt fedakarlklara ortak olmak ve ülkemizi gelecee daha emin admlarla ulatrmak için çktmz bu kutlu yolda, bundan böyle ortak davamza hizmet edeceiz. Bu kutlu zaferin bizlerde oluturduu dik duru ve kararllkla Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoan ile ayn yolda yürüyerek, AK Parti saflarnda yerimizi alarak hizmetimize devam edeceiz. Bu kararmz dier arkadalara da örnek olsun diyoruz. Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoana 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hediyemizdir, Kutlu Olsun.

Ana Sayfaya Git