AK Parti 19. Dönem Siyaset Akademisi sertifika töreni

AK Parti 19. Dönem Siyaset Akademisi sertifika töreni yapıldı.

Haberler 16.10.2020 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen 19. Dönem Siyaset Akademisi sertifika datm törenine, AK Parti Genel Bakan Yardmcs Hamza Da katld.

Törende yapt konumada, bu sene yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgn nedeniyle siyaset akademisinde yüz yüze eitimin verilemediini, derslerin online olarak yapldn belirten Da, Ankara katlmclarnn, ilk dersi Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoandan aldn anmsatt.

SYASET AKADEMS

Da, AK Parti Siyaset Akademisinin önemli misyonu bugüne kadar yerine getirdiine dikkati çekerek, 2008 ylnda balad AK Parti Siyaset Akademisi olarak tam 19 dönemi geride braktk. Bizden gayri dier siyasi partiler siyaset akademisi diye bir akademi program balattlar ama hiçbiri böyle sürekli devam eden bir program hayata geçiremediler. dedi.

AK Parti siyaset akademisinin bir marka olduunu belirten Da, Bu dönemde 12 bin 63 kardeimiz eitim gördü. Yüz binlerce kardeimiz buradan mezun oldu. Mezun olmann da çok önemli gurur vesilesi olduunu biliyorum. ifadelerini kulland.

Da, bundan önce Diyarbakr, Mardin, Urfa, Amasya ve Tekirdada sertifika töreni gerçekletirdiklerini vurgulayarak, 6. sertifika töreninin de Ankarada gerçekletirildiini kaydetti.

Ana Sayfaya Git