AK Parti Batman İl Başkanlığının yürütme kurulu belirlendi

Geçtiğimiz ay gerçekleşen 7. Olağan İl Kongresinde güven tazeleyerek tekrar il başkanı seçilen A. Akif Gür, yürütme kurulunu belirledi.

Haberler 17.12.2020 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Batman l Bakan A. Akif Gür bakanlnda parti binasnda gerçekletirilen yönetim kurulu toplantsnda yürütme kurulu üyeleri ve görevleri belirlendi. Buna göre, Siyasi ve Hukuki ler Bakan Hüseyin Borak, Tekilat Bakan Burhanettin Ceylan, Seçim leri Bakan Yusuf Bülbül, Tantm ve Medya Bakan Abdulkadir eker, Yerel Yönetimler Bakan Mevlüde Bilici, Sosyal Politikalar Bakan M. Muhsin Damar, dari ve Mali ler Bakan Temim Orhan, Ekonomi leri Bakan Adil Kaylan, D likiler Bakan Tahir Direk, STK ve Halkla likiler Bakan Abdullah Direkçi, nsan Haklar Bakan Hüseyin Altun, çevre ehir ve Kültür Bakan Suat Konaç ve l Sekreteri Abdurrahman Sevim oldu.

Yürütme kurulu toplantsndan sonra açklamada bulunan Bakan Gür, son derece aktif bir yönetim kurulu oluturduklarn belirterek yeni yönetimle birlikte Batmana hizmet yolunda emin admlarla yürümeye ve 2023 hedeflerinin gerçeklemesi için üstün bir gayret göstermeye devam edeceklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git