AK Parti danışman meclisi toplandı!

Sur ve Kayapınar ilçelerinde AK Parti Danışma Meclisi toplantıları gerçekleştirildi.

Haberler 01.12.2016 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe bakanlklar binalarnda düzenlenen toplantlarda konuan AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammed Akar, uluslararas güçlerin ve terör örgütlerinin amaçlarnn ülkeyi ümitsiz hale düürmek olduunu söyledi.

Akar, uluslararas güçlerin Türkiyeyi Suriyeye dönütürmek istediklerini ve bunu 15 Temmuz Darbe giriiminde açk bir ekilde gördüklerini aktararak, öyle konutu:

SUR VE KAYAPINAR!

Bütün Türkiyenin arzu ettii kardeliin, beraberliin fotorafn ülkemize gösterdik. Milletimizin kararl ile bu oyunlar geri püskürtüldü. Bu durum birilerini ciddi anlamda rahatsz etti. u an itibariyle ülkemiz üzerinde çeitli oyunlar oynanmak isteniyor. Ülkemiz Laz, çerkezi, Kürdü, Türkü ve Arab ile 80 milyon olarak dimdik ayaktadr ve ülkesine sahip çkyor. Biz samimiyetimizden ve milletle iç içe ve birlikte olmaktan vazgeçmeyeceiz. AK Parti 15 yldr ülkemizin, bölgemizin ve en önemlisi halkmzn huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalyor. Meclis toplants ilçe faaliyet raporlarnn okunmasyla sona erdi.

Toplantya, l Bakan Akarn yan sra Sur lçe Bakan eref Yontürk, Kayapnar lçe Bakan Ahmet Akyl, Balar lçe Bakan Erkan Gezer, l Bakan Yardmclar Mustafa Kaçmaz, Necla Uysan, Mehmet Arzu, Hüseyin Ta, l Kadn Kollar Bakan Mukaddes Evsen ve partililer katld.

Ana Sayfaya Git