AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal: Aile içinde bir kutlama yapıyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, AK Parti'nin 18. kuruluş yıl dönümü etkinlikleriyle ilgili, "Aile içinde bir kutlama yapıyoruz. Kendisini aileden görenleri davet ediyoruz." dedi.

Haberler 22.08.2019 - 01:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mahir Ünal, AK Partinin 18. kurulu yl dönümü etkinlikleri için Aile içinde bir kutlama yapyoruz. Kendisini aileden görenleri davet ediyoruz. dedi.

Ünal, partisinin genel merkezinde ajans, gazete ve televizyonlarn Ankara temsilcileri ile kahvaltda bir araya geldi.

Ünal, 14 Austosun Kurban Bayramna denk gelmesi sebebiyle 23 Austosta yaplacak AK Partinin 18. kurulu yl dönümü etkinliklerine ilikin basn mensuplarna bilgi verdi, sorularn cevaplad.

Ünal, Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoann katlmyla ATO Congresiumda düzenlenecek kutlamalara parti kurucular, milletvekilleri, MKYK üyeleri, belediye bakanlar, il bakanlar, kadn ve gençlik kollar MKYK üyeleri, parti kurullar, bakanlar, eski milletvekillerinin katlacan açklad.

AK Partinin kurulu yl dönümüne özel 18. yl marn hazrlattklarn bildiren Ünal, AK Partinin 18 yln anlatan bir film yaymlayacaklarn söyledi.

O güne özel bir Zaman Tüneli hazrladklarn dile getiren Ünal, Zaman tünelinde herkes var. 2001den balayarak tüm aktörlerin ve AK Partinin tarihinin yl yl anlatld 18 yln sergisini yapacaz. dedi.

Ünal, ayrca birim bakanlklarnn da etkinliklerini tantmak için stantlar açacan dile getirdi.

Aile içinde bir kutlama yapyoruz

Ünal, bir soru üzerine, Yeni parti oluumuna destek veren önceki dönem milletvekilleri davet edilmeyecekler. Aile içinde bir kutlama yapyoruz. Kendisini aileden görenleri davet ediyoruz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git