AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'den Ali Babacan'a tepki

"(Ali Babacan'ın 2018'de Abdullah Gül'ün muhalefetin cumhurbaşkanı adayı olması çalışmalarına katılması) Babacan'ın yüzü kızarmadan ifade ettiği bu durumu ilkeli bir siyaset anlayışıyla bağdaştırmak mümkün değil"

Haberler 11.05.2021 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Sekreteri Fatih ahin, 2018de AK Partide olduu dönemde, muhalefetin cumhurbakan adaynn Abdullah Gül olmas için çalan Ali Babacann tutumunun ilkeli siyaset anlayyla badamadn belirtti.

ahin, Twitterden yapt paylamda, imdi DEVA Partisi Genel Bakan olan Babacann 1 Kasm 2015 ile 24 Haziran 2018 arasnda 26. Dönem AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili olduunu hatrlatt.

Babacann bu dönemde bir taraftan 316 AK Parti milletvekili ile Recep Tayyip Erdoan cumhurbakan aday gösterirken, dier yandan da Abdullah Gülün muhalefetin ortak cumhurbakan aday gösterilmesi çalmalarnn tam ortasnda yer aldn ifade eden ahin, unlar kaydetti:

Babacann yüzü kzarmadan ifade ettii bu durumu ilkeli bir siyaset anlayyla badatrmak mümkün deil. Hadi gelin durumun adn tam koyalm: Bunun ad riyakarlktr, sahtekarlktr, ihanettir, iki yüzlülüktür, sinsiliktir, utanmazlktr, arkadan i çevirmedir, pikinliktir.

Ana Sayfaya Git