AK Parti heyeti, eğitim yatırımlarını inceledi

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı Abdullah Akif Gür, il merkezinde yapılan yeni okulları ziyaret etti.

Haberler 18.09.2021 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özdemir ve Gür, Gazi Anadolu mam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Vakfbank Anadolu Lisesini ziyaret ederek, okullar inceledi.

çocuklarn ve idarecilerin salnn önemine deinen Özdemir, öyle konutu:

ETME DESTEK

Örencilerimiz okulu, öretmenler de örencilerini özledi. Okullarmzn açk kalmas ve yüz yüze eitimin devam edebilmesi için hepimize büyük sorumluluklar düüyor. Bu anlamda Milli Eitim Bakanl ve Salk Bakanlnca hazrlanan rehber bizim için çok önemli bir yol göstericidir. Bu rehber dorultusunda hareket etmeli, maske, mesafe ve temizlik kurallarna da özen göstermeliyiz. Öretmenlerimiz, örencilerimiz, velilerimiz ve tüm paydalarmzla el ele vererek bu süreci yürütecek ve okullarmzn güvenle eitim öretime devam edebilmesi için gayret göstereceiz.

Batmanda her alanda olduu gibi eitim alannda da yatrmlarn hzla devam ettiini ifade eden Özdemir 1 anaokulu, 3 ilkokul, 2 ortaokul, 3 Anadolu Lisesi, 2 atölye ve 1 yeni Halk Eitim Merkezinin yaplmas 2021 devlet yatrm programna alnmt. limizin ve ilçemizin ihtiyac olan yeni eitim yatrmlarnn da programa alnmas için bakanlk nezdinde giriimlerimiz devam ediyor. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git