AK Parti heyetinden Sur esnafına ziyaret

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal ve İl Başkanı Muhammet Akar, beraberindeki heyetle Sur ilçesi esnafını ziyaret etti.

Haberler 27.05.2017 - 09:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur esnafyla bir araya gelen Bal ve Akar, kendileriyle sohbet edip alveri yapt. Bal, bir ay boyunca fakirlere umut olacaklarn söyledi.

Sur esnafnn 6 ay oyunca terör saldrlarndan dolay çok zarar gördüünü belirten Bal, Dikkatlerimizi Sur esnafna çekmek için durmadan çalacaz. Amacmz Diyarbakr halknn Sur esnafndan ticaret yapmasdr. Tekilat olarak en ücra köedeki fakirin evine gidip iftar açacaz. dedi.

ESNAF ZYARET

Akar da bir ay boyunca milletvekili ve bakanlarla birlikte Sur bata olmak üzere Diyarbakr halkyla beraber olacaklarn ifade etti. Akar, özellikle terörden madur vatandalar yalnz brakmayacaklarn kaydetti.

Diyarbakr halkndan terör ve çukur maduru esnaftan alveri yapmalarn isteyen Akar, Bir ay boyunca tek bir günü bo geçirmeyeceiz. Yoksul, yetim, engelli, hasta, yal, mazlum ve madur insanlarmza mutlaka ziyaretlerde bulunacaz. Halkmzn morale ihtiyac var. Vatandan bir takm ihtiyacn elimizden geldikçe karlayacaz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git