AK Parti Kadın Kolları, üyelerine telefonla "misafir" oldu

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, koronavirüsle mücadele döneminde video konferans ve telefon bağlantılarıyla teşkilat mensuplarını ve üyelerini bilgilendirdi

Haberler 03.05.2020 - 23:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele sürecinde video konferans ve telefonla balanarak, tekilat mensuplar ile üyelerini bilgilendirdi ve alnmas gereken tedbirler konusunda uyarlarda bulundu.

AA muhabirinin edindii bilgiye göre, Genel Merkez Kadn Kollar Bakan Lütfiye Selva çamn talimatyla, salgn hastalk sürecinde 81 il ve 922 ilçede 27 bin 992 mahalle bakanyla video konferans üzerinden toplantlar gerçekletirildi.

Haftalk çalmalarna ara vermeyen il, ilçe yürütme ve yönetim kurulu üyeleri bu dorultuda yaptklar 5 bin 445 toplantda üyelerle video konferans araclyla bir araya geldi.

1 MLYON 781 BN 625 ÜYE LE GÖRÜÜLDÜ

AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar Bakanlnn talimatyla harekete geçen 81 ildeki kadn kollar tekilatlar, 3 milyona yakn kadn üyeyi telefonla arad. Görümelerde, ulalan 1 milyon 781 bin 625 üyeye dar çkmamalar konusunda bilgilendirme yapld.

Koronavirüs salgn sürecinde üyelerinin evlerine telefonla da olsa misafir olan tekilat mensuplar, zor bir dönemden geçen üyelerinin skntlar ve ihtiyaçlar hakknda bilgi ald. Üyelerden alnan bilgilere göre de gerekli ilemler yaplarak, taleplere cevap verildi.

RAMAZANA ÖZEL TAKVM

Genel Merkez Kadn Kollar Bakanl tarafndan, tekilat üyeleri arasnda aidiyet duygusunu güçlendirme, moral ve motivasyonu artrarak verimli zaman geçirmeye katk salamak amacyla ramazana özel bir çalma da gerçekletirildi.

Bu dorultuda Türkiyem Hep Beraber sloganyla ramazan boyunca devam edecek bir dizi etkinlik yaplyor.

Parti, ramazana özel bastrlan, dua, hadis ve her gün için üç Esma-ül Hüsna ve anlamnn yer ald takvimleri 81 ilin tekilat üyelerine datt. Takvimde ayrca aralarnda, Bugün evlerimize çiçek ekiyoruz, Bugün evlerimizde geri dönüüm yapyoruz ve Bugün ailecek yemek yapyoruz gibi balklarn bulunduu her gün için ayr bir etkinlie de yer verildi.

Salgn sürecinin ilk günlerinde tekilat üyeleri için hazrlanan kitap, film ve belgesel listeleri de üyelere ulatrld.

Üyeler ve milletvekilleri, #TürkiyemHepBeraber etiketiyle yaptklar etkinlikleri sosyal medyada paylat.

ÜYELERMZE YALNIZ OLMADIKLARINI HSSETTRMEYE çALITIK

AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar Bakan çam, AA muhabirine yapt açklamada, Türkiyenin zor bir süreçten geçtiini, birlik ve beraberliin üst düzeyde sergilenmesi gerektiini belirtti.

Hükümetin salgn öncesi ve sonras ald tedbirlerle süreci iyi yönettiine vurgu yapan çam, kendilerinin de bu süreç içerisinde tekilatlar üzerinden üyelerle bir arada olmaya çaltklarn ifade etti.

Koronavirüs salgnn balad ilk günlerde 81 ilde yaptklar saha aratrmasyla elde edilen bilgileri ve vatandalarn il bazl beklentilerini toplayarak bakanlklara ilettiini belirten çam, halktan da olumlu dönüler aldklarn aktard.

Hem salgn hastalk hakknda bilgilendirme hem de ramazan dolaysyla üyelerin olas ihtiyaçlarnn giderilmesi noktasnda telefon görümeleri gerçekletirdiklerini vurgulayan çam, Geçtiimiz zor süreçte üyelerimize yalnz olmadklarn hissettirmeye çaltk. Onlara telefonla ulatk hal ve hatrlarn sorduk, varsa ihtiyaçlarn gidermeye çaltk. ifadesini kulland.

Ana Sayfaya Git