AK Parti kampı başladı

AK Parti 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapılacağı Kızılcahamam ilçesindeki otele katılımcılar dün itibariyle gitmeye başladı.

Haberler 27.04.2019 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoann bakanlk edecei toplant için Kzlcahamama giden katlmclar, toplantnn yaplaca otele giri yapt.

Toplant dolaysyla otel çevresinde güvenlik kontrol noktalar oluturulurken, güvenlik tedbirleri kapsamnda otele giren araçlar ve katlmclar kayt altna alnyor.

Erdoann bugün yapaca açl konumasyla balamas planlanan toplanty takip edecek gazeteciler için otel önünde basn merkezi oluturuldu. Akredite olan gazetecilerin izleyebilecei kampta, Erdoann bugün sabahki açl ve pazar günkü kapan konumalar basna açk olacak.

GÖRÜMELERN çER

Basna kapal bölümlerde ise çeitli sunumlar yaplacak. Bu dorultuda ilk gün açl konumas sonrasnda AK Parti Genel Bakan Yardmcs Mehmet Özhasekinin Yerel Yönetimler, AK Parti Genel Bakan Yardmcs çidem Karaaslann da çevre, ehir ve Kültür konulu sunumlar olacak.

lk günün ikinci bölümünde çileri Bakan Süleyman Soylu ile çevre ve ehircilik Bakan Murat Kurum tarafndan birer sunum yaplacak.

SEçMLER KONUULACAK?

Toplantnn son gününde ise yine basna kapal olarak Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak ekonomi sunumu gerçekletirecek. Genel istiare ve deerlendirmenin ardndan Erdoann kapan konumasyla kamp sona erecek.

Kampa AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadn ve gençlik kollar MYK üyeleri, il kadn ve gençlik kollar bakanlar, büyükehir, il, ilçe ve belde belediye bakanlar, büyükehir belediye meclis bakanvekilleri, il genel meclis bakanlar ile kabine üyeleri katlacak.

Bu arada toplant için ehir merkezi ve ana yollar AK Parti bayraklaryla süslendi, Kzlcahamam gençlii seninle, Sayn Cumhurbakanmz ehitler ve Kahramanlar Diyarna Ho Geldiniz yazl pankartlar asld.

Ana Sayfaya Git