AK Parti Silvan İlçe Başkanı Kılıçaslan yönetimiyle toplandı

Bir süre önce göreve başlayan AK Parti Diyarbakır'ın Silvan İlçe Başkanı Mehmet Nedim Kılıçaslan, ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Haberler 10.11.2020 - 00:47 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Silvan lçe Bakan Klçaslan, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Toplantda konuan AK Parti Silvan lçe Bakan Mehmet Nedim Klçaslan, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann omuzlarndaki yükü biraz olsun hafifletmek bilinciyle Silvandaki çalmalara baladklarn söyledi.

SLVAN YÖNETM TOPLANTI

Klçaslan, Silvanda partimize oy veren ve bizleri destekleyen tüm gönüldalarmzla birlikte tüm Silvann sesi olmaya ve Silvan kucaklamaya talibiz. Birlik ve beraberlik içerisinde kimseyi ötekiletirmeden hep beraber omuz omuza çalacaz. Bu bir nöbet deiimidir. Bizden önce görev yapan tüm ilçe bakanlarmza ve kymetli yöneticilerine bir kez daha emekleri için teekkür ediyoruz. Yolumuz uzun, yükümüz ar. Bir bilinçle çalmalarmz sürdüreceiz. Güçlü bir ekilde halkmza hizmet etmeyi amaçlyoruz. Her vatandamz önemsiyoruz, her vatandamz bizim için deerlidir. Tek sermayemiz doruluktur. Hak, hukuk çerçevesinde insanlarmza faydal olmaya gayret edeceiz dedi.

Klçaslan ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra ilçe sorunlar ile ilgili görü alveriinde bulundu.

Ana Sayfaya Git