AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Halil Sezai'ye tepki:

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Tuzla'da komşusunu darbeden şarkıcı Halil Sezai'ye ilişkin, "Bu azgın ve ahlaksız şiddeti uygulayanın insanlığından bahsedilemez ki sanatçılığından bahsedilsin. Bu barbara 'muhalif' ya da 'iktidar karşıtı' diyerek sahip çıkanların olması ise utanılacak bir durum. Alçaklığın ölçüsü siyasi pozisyon olmaz." ifadelerini kullandı.

Haberler 18.09.2020 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çelik, Twitter hesabndan, Tuzlada komusunu darbettii gerekçesiyle gözaltna alndktan sonra serbest braklan ve savcla ifade vermesinin ardndan tutuklanmas talebiyle hakimlie sevk edilden arkc Halil Sezai Parackolu hakknda paylamda bulundu.

Kendine sanatç diyen bir barbar, yal bir adama alçakça bir iddet uyguluyor. Her salkl insann vicdanen reddedecei alçakça bir davran bu. deerlendirmesinde bulunan Ömer çelik, unlar kaydetti:

Bu azgn ve ahlaksz iddeti uygulayann insanlndan bahsedilemez ki sanatçlndan bahsedilsin. Bu barbara muhalif ya da iktidar kart diyerek sahip çkanlarn olmas ise utanlacak bir durum. Alçakln ölçüsü siyasi pozisyon olmaz. Ahlak ya da alçakl iktidar kartl üzerinden deerlendirmek akl ve vicdan yoksunluudur.

Yal bir insana uygulanan bu iddet toplumun ahlakna ve vicdanna uygulanyor. Yapan kiinin kimliine bakarak bu iddeti sahiplenenler daha büyük iddete imza atyor. Buna kim prim veriyorsa, tüm kavramlar istismar eden zihinsel bir iddeti yayyor. Bu alçak eylem sonucu iddete urayan madur vatandamza geçmi olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu konuda hassasiyet gösteren herkese teekkür ediyoruz.

Ana Sayfaya Git