Ak Parti Sözcüsü Ünal: Kumpas dendiğinde bizim aklımıza kaset kumpası gelmekte

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP'nin 'Kumpas' iddialarına ilişkin, "Bugün bizim doğum günümüz. Ak Parti'nin doğum günü. Ak Parti'nin doğum gününü gölgeleyecek bir takım spekülasyonların ya da farklı demeçlerin, tartışmaların içerisine bugün girmek istemeyiz ama bunlara yarın gereken cevapları veririz. Kumpas dendiğinde bu ülkede akla evet FETÖ gelmektedir. Hem üslup olarak ve kumpas dendiğinde bizim aklımıza kaset kumpası gelmekte" dedi.

Haberler 15.08.2017 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Bakan Yardmcs ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, MYK sonras Ak Parti Genel Merkezinde basn toplants düzenledi. CHPnin Kumpas iddialarna Ak Partinin kurulu yldönümü nedeniyle bugün yant vermeyeceklerini belirten Ünal, Bugün bizim doum günümüz. Ak Partinin doum günü. Ak Partinin doum gününü gölgeleyecek bir takm spekülasyonlarn ya da farkl demeçlerin, tartmalarn içerisine bugün girmek istemeyiz ama bunlara yarn gereken cevaplar veririz. Bugün özellikle CHP sözcülerinin kulland son derece provokatif, tahrikkar, dili asla kabul etmediimizi daha önce ifade ettik. Siyasette de böyle bir dilin olmamas gerektiinin altn çizdik ve dediim yarn bunlara gereken cevaplar vereceiz dedi.

KUMPAS DENDNDE BZM AKLIMIZA KASET KUMPASI GELMEKTE

CHPnin Kumpas iddilarna ilikin Mahir Ünal, Kumpas ile ilgili unu söylemek isterim; Kumpas dendiinde bu ülkede akla evet FETÖ gelmektedir. Sivil toplum örgütü görünümlü bu yapnn bir paralel devlet yaplanmas olduu ortaya çktktan sonra bu yap ile kimlerin ittifak içinde olduu bugün açk bir ekilde görülmekte hem söylem hem üslup olarak ve kumpas dendiinde bizim aklmza kaset kumpas gelmekte. Ve sonras gelmektedir. Dolaysyla CHP sözcülerinin kulland dil, söylem ve üslupla ilgili söyleyeceimiz çok ey var ama bugün Ak Partinin doum günü, kurulu yldönümü o yüzden cevaplarmz yarna erteliyoruz diye konutu.

(AK PARTNN KURULU YILDÖNÜMÜ) ABDULLAH GÜL KATILMAYACAK MAZERET LETT AHMET DAVUTOLU KATILACAK

11. Cumhurbakan Abdullah Gülün Ak Partinin kurulu yldönümü programna katlp katlamayacana ilikin bir soruya Ünal, Bugünkü kurulu yldönümümü etkinliimize, sayn Abdullah Gül, katlamayacana dair mazeret bildirdi. Kendisine hem davetiye ulatrld hem de sayn Cumhurbakanmz kendisini bizzat arayarak davet etti. Daha önceki Babakanmz Ahmet Davutolunu bizzat ben arayarak davet ettim ve sayn Ahmet Davutolu katlacak. Eski Meclis Bakanlarmz sayn Bülent Arnç, Köksal Toptan, Cemil çiçek, Mehmet Ali ahin katlacaklar. Sadece sayn Abdullah Gül bugün ile ilgili bir mazeret iletti diye yant verdi.

Ana Sayfaya Git