AK Parti 'Teşkilat Akademisi' devam ediyor

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' teması ile düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' 30-31 Ekim tarihlerinde Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak’ta düzenlenecek eğitimlerle devam edecek.

Haberler 29.10.2021 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eitim Bakanl tarafndan Bu Hikayenin Kahraman Sensin temas ile düzenlenen Tekilat Akademisi 30-31 Ekim tarihlerinde Adyaman, Batman, Diyarbakr, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, anlurfa ve rnakta düzenlenecek eitimlerle devam edecek. ki gün boyunca sürecek eitimlere tüm tekilat mensuplar katlm gösterecek. Düzenlenen eitimler sayesinde Türkiyenin tamamnda yaklak 93 bin parti yöneticisi için eitim ata balatlacak. AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn, Tarihin en önemli seçimi olan Haziran 2023 seçimlerine büyük bir güçle, emin admlarla hazrlanmaya devam ediyoruz. Hafta sonu yaplacak olan eitim çalmalar, yaptmz tekilat çalmalarna büyük bir katk sunacaktr dedi.

Eitimlerin, tekilat mensuplarnn her alanda yetkinlik sahibi olmalar açsndan elzem olduunu belirten AR-GE ve Eitimden sorumlu Genel Bakan Yardmcs Mustafa en, 2023 seçimlerine yaklak iki yl kala 81 il ve 973 ilçede parti tekilatlarmz ve yöneticilerimiz, 12 farkl alanda çok kapsaml bir eitim programna tabi tutulmaktadr. Tekilat Akademisi Eitim program, dava arkadalarmzn yalnzca seçim dönemlerinde deil, her daim hazr ve aktif olmalarna önemli katk salayacaktr. dedi.

AR-GE ve Eitim Bakanl tarafndan yaplan açklamaya göre Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Recep Tayyip Erdoann, dersleri yakndan takip ettii ve eitimler hakknda sk sk raporlar ile bilgilendirildii belirtildi. Cumhurbakan Erdoan, illerde yaplacak eitimlere video konferans yöntemi ile katlacak.

Ana Sayfaya Git